Σκληρή παρτίδα της ΑΕΚ για Φοφανά και ακόμα τρεις καλές περιπτώσεις σέντερ φορ

Φοφανά - Φωτ. IMAGO

i

Ντατρό Φοφανά

Σκληρή παρτίδα της ΑΕΚ για Φοφανά και ακόμα τρεις καλές περιπτώσεις σέντερ φορ

Κώστας Τσίλης 19:53 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 01.09.2024

Στην τελική ευθεία είναι ουσιαστικά τέσσερις διαφορετικές... "μάχες" της Ένωσης για την απόκτηση ενός επιθετικού, με την περίπτωση του Ιβοριανού φορ της Τσέλσι να βρίσκεται ανάμεσα σ' αυτές

Για την ΑΕΚ η υπόθεση της μεταγραφής του σέντερ φορ, όπως έχετε ήδη διαβάσει στο sportal.gr, έχει μπει στην τελική της ευθεία. Έχει ξεχωρίσει τέσσερις εξαιρετικές περιπτώσεις, έχει καταθέσει τις προτάσεις της και τις δουλεύεις παράλληλα, περιμένοντας απαντήσεις. Μέσα σ' αυτές, είναι και αυτή του Ντατρό Φοφανά.

Στο... ακουστικό της η ΑΕΚ περιμένει απαντήσεις για σέντερ φορ και όχι μόνο για τον Φοφανά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:30 - 31.08.2024

Στο... ακουστικό της η ΑΕΚ περιμένει απαντήσεις για σέντερ φορ και όχι μόνο για τον Φοφανά

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προσπάθεια της Ένωσης για να κλείσει την μεταγραφή του επιθετικού και το Sportal.gr αναλύει όλα τα δεδομένα που αφορούν και τον Ιβοριανό της Τσέλσι

Με τον 22χρονο Ιβοριανό φορ της Τσέλσι, επί της ουσίας η ΑΕΚ προσπαθεί πλέον να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως έχει κλείσει η μεταγραφική περίοδος στα πέντε τοπ ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Κάτι που έχει βγάλει από το παιχνίδι σημαντικούς μνηστήρες που υπήρχαν για τον παίκτη, όπως για παράδειγμα η Έβερτον. Μάλιστα αυτός είναι και ο λόγος που πλέον ο ίδιος ο Φοφανά βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να μετακομίσει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

Βεβαίως το μεγάλο "αγκάθι" είναι οι συζητήσεις με την Τσέλσι. Οι Άγγλοι ακόμα και να δεχθούν δανεισμό, θέλουν να βάλουν πολύ υψηλή οψιόν αγοράς και μάλιστα υποχρεωτική. Στην ΑΕΚ έχουν ανοιχτό και το δανεισμό και την αγορά, αλλά σε ποσά που να μπορούν να είναι προσιτά. Και εκεί υπάρχει η ανοιχτή διαπραγμάτευση με την Τσέλσι.

Περίπου αυτά είναι τα δεδομένα των συζητήσεων που κάνει η ΑΕΚ και με ακόμα τρεις περιπτώσεις σέντερ φορ. Χωρίς να υπάρχει ιεραρχία. Χωρίς δηλαδή ο Φοφανά να αποτελεί πρώτο στόχο ή δεύτερο. Είναι σύμφωνα με πληροφορίες εξίσου ποιοτικές λύσεις φορ αλλά και δύσκολες στην διαπραγμάτευση. Και σ' αυτές τις περιπτώσεις όμως, η ΑΕΚ μπορεί να εκμεταλλευτεί τόσο το γεγονός πως έχει κλείσει η μεταγραφική αγορά σε μεγάλα πρωταθλήματα, όσο και τις καραμπόλες σ' αυτές τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών.