«No Scotland, No Party»: Ο επικός τρόπος με τον οποίο η Σκωτία ανακοίνωσε την προεπιλογή της για το Euro 2024

«No Scotland, No Party»: Ο επικός τρόπος με τον οποίο η Σκωτία ανακοίνωσε την προεπιλογή της για το Euro 2024

Δημήτρης Χούπης 11:15 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:24 - 29.05.2024

Η Σκωτία αποφάσισε να ανακοινώσει την προεπιλογή της για το Euro 2024 με έναν επικό και ευφάνταστο τρόπο.

Οι εθνικές ομάδες έχουν αρχίσει να μπαίνουν σιγά σιγά σε κλίμα Euro 2024, μιας και σε λιγότερο από έναν μήνα, θα ξεκινήσει η μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Γερμανίας.

Η Σκωτία μετά το 2021 κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της και στο Euro 2024, μόνο που αυτή τη φορά το έκανε με μεγαλύτερη άνεση. Η βρετανική ομάδα σε όμιλο με Ισπανία και Νορβηγία κατάφερε να βγει πρώτη και να πάρει το απευθείας εισιτήριο για τα γήπεδα της Γερμανίας. Όπου εκεί θα είναι στον πρώτο όμιλο με την οικοδέσποινα Γερμανία, την Ελβετία και την Ουγγαρία.

Συναγερμός στη Γερμανία ενόψει Euro: Τα μέτρα που έχουν παρθεί για την ασφάλεια του κόσμου
EURO 2024

15:39 - 13.05.2024

Συναγερμός στη Γερμανία ενόψει Euro: Τα μέτρα που έχουν παρθεί για την ασφάλεια του κόσμου

Η Γερμανία ετοιμάζεται να λάβει μέτρα σε πιθανές απειλές για την ασφάλεια κατά τη διάρκεια του Euro 2024, με στόχο την προστασία των ομάδων και των φιλάθλων, σε μια περίοδο που υπάρχουν στρατιωτικές συγκρούσεις στην Ουκρανία και τη Λωρίδα της Γάζας.

Η Σκωτία λοιπόν έκανε κι αυτή γνωστή την προεπιλογή της για το Euro, επιλέγοντας έναν ιδιαίτερο και συνάμα επικό τρόπο. Συγκεκριμένα, το βίντεο ξεκινάει με δύο μεθυσμένους άντρες να κοιτάνε με απορία έναν κόκορα και κατευθείαν το βίντεο μας πηγαίνει 13 ώρες πίσω.

Εκεί όπου οι δύο άντρες διοργάνωσαν ένα πάρτι στο σπίτι τους και σε κάποιο σημείο όλοι σταματάνε να διασκεδάζουν για να ανοίξουν την τηλεόραση και να μάθουν την προεπιλογή της Σκωτίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού. Προφανώς η όλη ιδέα βασίζεται στο «No Scotland, No Party», το οποίο γράφεται στη λεζάντα του βίντεο και εννοεί ότι έρχεται ακόμα ένα... ποδοσφαιρικό πάρτι στο οποίο δεν γινόταν να λείπουν οι Σκωτσέζοι.