Ο Σακίρι αποθέωσε τους Σκωτσέζους οπαδούς: «Οι οπαδοί θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο τελευταίο ματς της Σκωτίας με την Ουγγαρία»

Ο Σακίρι αποθέωσε τους Σκωτσέζους οπαδούς: «Οι οπαδοί θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο τελευταίο ματς της Σκωτίας με την Ουγγαρία»

Δημήτρης Χούπης 12:34 - 20.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:34 - 20.06.2024

Ο Σερντάν Σακίρι μετά το τέλος του αγώνα με τη Σκωτία, αποθέωσε τους Σκωτσέζους οπαδούς και τόνισε ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο τελευταίο ματς κόντρα στην Ουγγαρία.

Η Σκωτία μπορεί να μην έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά στις εξέδρες ίσως έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Οι Σκωτσέζοι οπαδοί τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου έχουν καταφέρει να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους με την... τρέλα που κουβαλάνε, αλλά τα συνθήματα που τραγουδάνε καθ' όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Γενικότερα η Tartan Army είναι αρκετά θορυβώδης μέσα και έξω από το γήπεδο, βοηθώντας χθες την ομάδα τους να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από την Ελβετία και να παραμείνει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης.

Χαμός με τον Ντάκου που φώναζε υβριστικά συνθήματα κατά της Βόρειας Μακεδονίας
EURO 2024

12:06 - 20.06.2024

Χαμός με τον Ντάκου που φώναζε υβριστικά συνθήματα κατά της Βόρειας Μακεδονίας

Σάλος έχει δημιουργηθεί με τον Μιρλίντ Ντάκου, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα της Αλβανίας με την Κροατία πήρε το μεγάφωνο και φώναζε υβριστικά συνθήματα κατά της Βόρειας Μακεδονίας.

Μάλιστα, η στιγμή που τραγουδάνε τον εθνικό ύμνο της χώρας τους έχει γίνει ιδιαίτερα viral, γνωρίζοντας την αποθέωση από όλο τον κόσμο. Την ίδια ώρα ο μέσος της Ελβετίας, Σερντάν Σακίρι, αποθέωσε με τη σειρά του τους Σκωτσέζους οπαδούς, τονίζοντας μάλιστα ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Ουγγαρία.

«Αν παίζουν έτσι, με αυτό τον κόσμο θα κερδίσουν παιχνίδια. Η Tartan Army θα παίξει σημαντικό ρόλο στο τελευταίο παιχνίδι της Σκωτίας κόντρα στην Ουγγαρία», ήταν τα λόγια του Ελβετού ποδοσφαιριστή μετά το τέλος του αγώνα.

Η Σκωτία για να έχει ελπίδες να περάσει στην επόμενη φάση, πρέπει να κερδίσει την Ουγγαρία και την ίδια ώρα η Γερμανία να κερδίσει με τη σειρά της την Ελβετία.