Πατέρας έστειλε γράμμα στο σχολείο του γιου του ότι θα πάνε εκπαιδευτική εκδρομή στη Γερμανία, για να βρεθούν στα παιχνίδια της Σκωτίας στο Euro

Πατέρας έστειλε γράμμα στο σχολείο του γιου του ότι θα πάνε εκπαιδευτική εκδρομή στη Γερμανία, για να βρεθούν στα παιχνίδια της Σκωτίας στο Euro

Δημήτρης Χούπης 14:49 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 13.06.2024

Ένας Σκωτσέζος πατέρας έστειλε γράμμα στο σχολείο του γιου του, ότι θα πάνε εκπαιδευτική εκδρομή, αλλά έκλεισαν εισιτήρια για τα παιχνίδια της Σκωτίας στο Euro.

Οι Βρετανοί είναι γνωστοί για την τρέλα τους με το ποδόσφαιρο και το δείχνουν με οποιονδήποτε τρόπο. Ένας Σκωτσέζος πατέρας λοιπόν, ο Ίεν Μάικκλτζον αποφάσισε να πάει με τον γιο του, Άλεξ στη Γερμανία για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια της Σκωτίας στο Euro 2024.

Παρόλα αυτά στη Σκωτία ακόμα τα σχολεία είναι ανοιχτά, οπότε έπρεπε να στείλει ένα γράμμα για να δικαιολογήσει την απουσία του παιδιού του. Η δικαιολογία που βρήκε λοιπόν ήταν ότι θα πάνε εκπαιδευτική εκδρομή στη Γερμανία, μέχρι η Σκωτία να αποκλειστεί από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Στη Σκωτία μάλιστα οι γονείς αν δεν δώσουν μια λογική εξήγηση για την απουσία του παιδιού τους, τότε μπορεί να δεχτούν πρόστιμο μέχρι 1.000 ευρώ. Ο Λάιν λοιπόν αφού έστειλε το γράμμα στο σχολείο του γιου του, ανέβασε και φωτογραφία στα social media, φορώντας φανέλες της Σκωτίας στο αεροδρόμιο για τη Γερμανία.

«Γεια σας,

Σας γράφω για να σας ενημερώσω ότι ο Άλεξ Μάικλτζον δεν θα είναι στο σχολείο από την Πέμπτη, 13 Ιουνίου μέχρι η Σκωτία να αποκλειστεί από το Euro 2024.

Θα πάμε μια εκπαιδευτική εκδρομή στη Γερμανία, όπου θα επισκεφτούμε αρκετές πόλεις, όπου θα μάθουμε την απόλυτη εναλλαγή συναισθημάτων που μόνο ένας οπαδός της Σκωτίας μπορεί να περάσει.

Θα διασφαλίσω ότι ο Άλεξ θα συμπληρώσει μια αναφορά όλες τις λεπτομέρειες μετά την επιστροφή.

Πάμε Σκωτία!», αναφέρεται στο γράμμα του.

Ο Άλεξ με τον πατέρα του λοιπόν έχουν βρεθεί και στο Μουντιάλ του 2018, όπου υποστήριζαν την Πολωνία, την πατρίδα της μητέρας του, αλλά και σε άλλες διοργανώσεις. Κάπως έτσι δεν γινόταν να λείπει από το Euro της Γερμανίας, όπου η Σκωτία θα δώσει το παρών για δεύτερη σερί φορά.