Sky Sports, ώρα μηδέν με απολύσεις και περικοπές – Το σχόλιο του ιστορικού Μέσου στις εξελίξεις

Sky Sports, ώρα μηδέν με απολύσεις και περικοπές – Το σχόλιο του ιστορικού Μέσου στις εξελίξεις

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:44 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 14.08.2024

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στον ιστορικό αθλητισμό τηλεοπτικό σταθμό, Sky Sports, αφού οι απολύσεις διαδέχονται η μία την άλλη και οι περικοπές αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει πλέον οι καθημερινές εξελίξεις στον ιστορικό αθλητικό τηλεοπτικό σταθμό της Αγγλίας, Sky Sports, καθώς η απόφαση της διοίκησης να κόψει «μαχαίρι» τα κόστη ακόμα και στο έμψυχο δυναμικό, έχουν επηρεάσει τους πάντες και αποτελεί πρώτο θέμα επικαιρότητας στο Νησί.

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι απολύθηκε μέσα σε μία μέρα η μισή ομάδα που ήταν επιφορτισμένη με το ρεπορτάζ ποδοσφαίρου, με ονόματα θρύλους να μην γλιτώνουν από αυτή τη λαίλαπα.

Συγκεκριμένα, το τμήμα του ποδοσφαίρου είχε 13 άτομα και πλέον μετά τις τελευταίες εξελίξεις αριθμεί μόλις 7, με πολλούς μάλιστα να επιλέγουν και την εθελούσια έξοδο. Επιπλέον, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αγγλία, στο πλαίσιο της γενικότερης ανασυγκρότησης, πολλά άτομα προκειμένου να κρατήσουν τις δουλειές τους είναι πολύ πιθανό να μεταφερθούν σε άλλες θέσεις.

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα που αποτελούν παρελθόν από τον ιστορικό αθλητικό σταθμό είναι οι Γκάι Χάβορντ, Ντίκι Ντέιβις, Μπιάνκα Γουέστγουντ, Γκρεγκ Γουίλαν, Λίνσεϊ Χούπερ και Τζέιντι Ντάιερ ενώ ο θρυλικός Γκέοφ Σριβς που έχει μείνει στην ιστορία για τις συνεντεύξεις του, είναι επίσης κοντά στην απόλυση, αφού του προταθεί πολύ μεγάλη μείωση στις αποδοχές του. Επιπρόσθετα, ο Μάρτιν Τάιλερ, ο ιστορικός σπορτκάστερ, ανακοίνωσε ότι επίσης αποχώρησε από τη θέση του.

Ωστόσο, οι εξελίξεις δεν σταματούν εδώ. Μόλις πριν από λίγες ώρες, ακόμα ένας παρουσιαστής, ο Τζον Φέντλι, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Sky Sports, συνεχίζοντας τη μεγάλη έξοδο.

Από όλες αυτές τις εξελίξεις, αναμένεται να παραμείνει στη θέση της μία και μόνο γυναίκα. Ο λόγος για την Έμα Σόντερς, που με τα έως τώρα δεδομένα θα παραμείνει στο δυναμικό.

Ο Χάαλαντ έβγαλε φωτογραφία με μικρό οπαδό της Γιουνάιτεντ και έκρυψε το σήμα από τη φανέλα του πιτσιρικά (vid)
PREMIER LEAGUE

18:13 - 22.06.2023

Ο Χάαλαντ έβγαλε φωτογραφία με μικρό οπαδό της Γιουνάιτεντ και έκρυψε το σήμα από τη φανέλα του πιτσιρικά (vid)

Φωτογραφία με έναν μικρό οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβγαλε ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος ωστόσο έκρυψε το σήμα από τη φανέλα του πιτσιρικά και του ζήτησε να αλλάξει μπλούζα.

Μπροστά σε όλες αυτές τις εξελίξεις, πολλά αγγλικά media έχουν ζητήσει την τοποθέτηση της διοίκησης του Sky Sports, με την τελευταία να αρνείται κατηγορηματικά δώσει διευκρινίσεις για τις χαοτικές εξελίξεις.

Μένει να φανεί αν θα υπάρξουν ακόμα περισσότερα δυσάρεστα νέα σχετικά με τις θέσεις των υπαλλήλων του σταθμού.