Sky Sports: «Σε προχωρημένες επαφές Παναθηναϊκός και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Πελίστρι» (vid)

Φακούντο Πελίστρι

i

Χ / Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Ουρουγουάης

Sky Sports: «Σε προχωρημένες επαφές Παναθηναϊκός και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Πελίστρι» (vid)

Λάμπρος Γκαραγκάνης 19:09 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:22 - 19.08.2024

Και το έγκυρο Sky Sports μπήκε στο χορό των ξένων ΜΜΕ, που αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Φακούντο Πελίστρι.

Μετά τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, την Athletic των New York Times και βρετανικά ΜΜΕ, που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και το Sky Sports κάνει λόγο για διαπραγμάτευση που βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο για τον Φακούντο Πελίστρι, με τον Παναθηναϊκό να ερίζει για τη μεταγραφή του.

Στο ρεπορτάζ του Sky Sports γίνεται λόγος για ενδιαφέρον και άλλων ομάδων για τον 22χρονο Ουρουγουανό εξτρέμ, αλλά και για την επιθυμία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον πουλήσει και όχι να τον δώσει δανεικό. Σύμφωνα με το video που αναρτήθηκε στα social media, ο Παναθηναϊκός συζήτησε και τον δανεισμό του. Αν η αγγλική ομάδα αποφασίσει να ακολουθήσει αυτό τον δρόμο, θα του επεκτείνει το συμβόλαιο για δώδεκα μήνες ακόμα έως το καλοκαίρι του 2026 (το υπάρχον λήγει το 2025).

Συν τοις άλλοις, στο ρεπορτάζ αναφέρεται και η συζήτηση των εμπλεκόμενων πλευρών για τα οικονομικά δεδομένα και τον τρόπο πληρωμής ενδεχόμενης συμφωνίας. Τονίζεται, πάντως, ότι από τον Παναθηναϊκό δεν βγαίνει το παραμικρό, πέραν της διάψευσης για τον Λατινοαμερικάνο εξτρέμ και γενικότερα όσων ονομάτων ακούγονται ή γράφονται ως στόχοι του Τριφυλλιού.