Ανατροπή με Σλίβκα: Έριξε άκυρο στον Αστέρα και πάει σε προορισμό... έκπληξη!

Ροντινέι - Σλίβκα

i

/©Intime

Ανατροπή με Σλίβκα: Έριξε άκυρο στον Αστέρα και πάει σε προορισμό... έκπληξη!

Sportal newsroom 19:47 - 02.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:49 - 02.06.2024

Ο Βίκιντας Σλίβκα έμοιαζε να είναι έτοιμος να γίνει παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, όμως τελικά αυτό δεν θα συμβεί...

Μια ανάσα από μια σημαντική μεταγραφή ήταν ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά απ' ότι φαίνεται αυτή οδηγείται σε «ναυάγιο». Η ομάδα της Αρκαδίας έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και εκτός από την επιθυμία να κρατήσει τον Λευτέρη Λύρατζη, ο οποίος έχει αποκτηθεί ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, βρισκόταν και πολύ κοντά στην απόκτηση του Βικίντας Σλίβκα.

Συγκεκριμένα, οι Αρκάδες είχαν καταθέσει πρόταση Λιθουανό μέσο και υπήρχε αρκετή αισιοδοξία από την πλευρά του Αστέρα πως η απάντηση θα ήταν θετική. Αυτό όμως δεν συνέβη. Ο Σλίβκα ενημέρωσε την ομάδα της Τρίπολης ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ασία και κατά πάσα πιθανότητα στην Ιαπωνία, οπότε δεν θα φορέσει τα «κιτρινομπλέ».

Έτσι, ο Αστέρας θα κινηθεί σε άλλη λύση για την ενίσχυση του άξονά του, ενώ από 'κει και έπειτα στο μεταγραφικό «παράθυρο» του καλοκαιριού έχει στόχο να καλύψει θέσεις στην άμυνα, έχοντας ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση για στόπερ. Επίσης, θέλει να ολοκληρώσει και την αγορά του Χουάν Μιριτέλο από την Ντεφένσα Χουστίθια.

Ο Σλίβκα προέρχεται από μια αρκετά καλή σεζόν με τη Λαμία, η οποία έπαιξε στα playoffs, τερματίζοντας έκτη. Σε 33 συμμετοχές τη φετινή σεζόν έχει έξι γκολ και δύο ασίστ, ενώ συνολικά με την ομάδα της Φθιώτιδας έχει 67 εμφανίσεις 7 γκολ και τρεις ασίστ.