Τα likes του Σλούκα στα ποστ αποχαιρετισμού του Φορτούνη! (pics)

Φορτούνης - Σλούκας

i

© Intime

Τα likes του Σλούκα στα ποστ αποχαιρετισμού του Φορτούνη! (pics)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:44 - 18.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:44 - 18.07.2024

Η αντίδραση του Κώστα Σλούκα στο «αντίο» του Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Φορτούνης ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη, ωστόσο πριν το κάνει αυτό θέλησε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο του Ολυμπιακό.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός αφήνει την ομάδα του Πειραιά έπειτα από μία σπουδαία καριέρα, στην οποία μέτρησε 343 ματς, 94 γκολ και 106 ασίστ, ενώ κατέκτησε έξι πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και το Conference League.

Μέσα από τα social media, ο Φορτούνης είπε το δικό του «αντίο» κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος έκανε like στη σχετική δημοσίευσή.

Αναλυτικά το μήνυμα του Φορτούνη:

«Δέκα χρόνια στην ομάδα που λάτρεψα απο παιδί! Κομμάτι ενός κόσμου πύρινου με τον οποίο έζησα στιγμές μοναδικές! Χαρές, λύπες, δυσκολίες και στο τέλος ένας ονειρικός ευρωπαϊκός τίτλος!

Δέκα χρόνια στην ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ. Ευχαριστώ όλους όσοι μοιράστηκαν μαζί μου τα αποδυτήρια αυτή την δεκαετία και τον μοναδικό λαό μας που ήταν πάντα εκεί! Δεν υπάρχουν αντίο στον δρόμο μας...!!».

Φορτούνης σε Μαρινάκη: «Ήσουν εκεί για μένα και τον Ολυμπιακό μας»

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός μέσω του λογαριασμού του στο instagram θέλησε να πει το δικό του αντίο και στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Φορτούνης: «Πριν από δέκα χρόνια, ΕΣΥ με έφερες στο σπίτι μου. ΕΣΥ μου έδωσες την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα της αγαπημένης μου ομάδας. Με πίστεψες. Με στήριξες. Μου έδειξες τον δρόμο. Με έκανες μέλος της οικογένειάς σου. Στα δύσκολα, ήσουν εκεί για εμένα. Όπως είσαι πάντα για τον Ολυμπιακό μας. Ζήσαμε τόσο σπουδαίες στιγμές. Δύσκολες, χαρούμενες.

Αλλά στο τέλος, κάναμε τον Ολυμπιακό μας Πρωταθλητή Ευρώπης. Φεύγω με βάρος στην καρδιά, αλλά με την επίγνωση ότι έχω μια δεύτερη οικογένεια, που πάντα θα την αγαπώ και θα με αγαπά. Θα σε ευγνωμονώ για πάντα. Πρόεδρέ μου, σε ευχαριστώ για όλα».