Σφοδρή επίθεση Σνάιντερ σε Μπουσκέτς: «Είναι ένα μωρό που κλαίει, ένας αηδιαστικός παίκτης»

Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ και ο Σέρχιο Μπουσκέτς με Ολλανδία και Ισπανία - Φωτ. IMAGO

Σφοδρή επίθεση Σνάιντερ σε Μπουσκέτς: «Είναι ένα μωρό που κλαίει, ένας αηδιαστικός παίκτης»

Κώστας Τόπας 10:49 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:49 - 21.10.2024

Σφοδρή επίθεση στον Σέρχιο Μπουσκέτς εξαπέλυσε ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ, ο οποίος εξήγησε τις αντιπαραθέσεις που είχε στο παρελθόν με τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα.

Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ και ο Σέρχιο Μπουσέκτς πρωταγωνίστησαν κάποτε σε πολλές μονομαχίες όταν φόρεσαν τις φανέλες της Ίντερ, της Μπαρτσελόνα, της εθνικής Ολλανδίας και της εθνικής Ισπανίας, αντίστοιχα.

Τώρα, χρόνια μετά από όλες αυτές τις αντιπαραθέσεις, ο παλαίμαχος Ολλανδός μεσοεπιθετικός έχει κάνει μερικές πολύ σκληρές δηλώσεις εναντίον του μέσου της Ίντερ Μαϊάμι.

«Ο Μπουσκέτς ήταν ένας εξαιρετικά ενοχλητικός παίκτης, στον οποίο επιτρεπόταν πάντα να χτυπήσει, αλλά ποτέ δεν δεχόταν το παραμικρό. Μόλις δέχθηκε ένα μαρκάρισμα, άρχισε να κλαίει. Είναι ένα μωρό που κλαίει συνέχεια, ένας αηδιαστικός παίκτες», είπε σε μια συζήτηση ο Σνάιντερ στο «Ziggo Sports».

Και συμπλήρωσε ότι «Σε κάθε παιχνίδι τσακωνόμουν κυριολεκτικά μαζί του. Κάποια στιγμή του είπα: "Αυτό το καλοκαίρι θα σε δω στην Ίμπιζα και εκεί θα μιλήσουμε εγώ και εσύ"».

Τέλος, ο Σνάιντερ θυμήθηκε: «Το 2010 νικήσαμε την Μπαρτσελόνα με 3-1 στο σπίτι και έπρεπε να πάμε στο Καμπ Νου . Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Τιάγκο Μότα τον χτύπησε και ο Μπουσκέτς άρχισε να κυλάει στο έδαφος κοιτάζοντας μέσα από τα χέρια του για να δει αν αποβλήθηκαν στον Μότα, και μετά σηκώθηκε και ήταν το μωρό που έκλαιγε».

Σε αντίθεση με τον Σνάιντερ, ο 36χρονος Μπουσκέτς εξακολουθεί να παίζει καθώς ενώθηκε ξανά με τον άλλοτε αστέρα της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, στο MLS με την Ίντερ Μαϊάμι. Στην ομάδα τους περιλαμβάνονται επίσης οι Λουίς Σουάρες και Ζόρντι Άλμπα.

Ο Μπουσκέτς θεωρείται ένας από τους καλύτερους αμυντικούς χαφ της γενιάς του. Από την άλλη, ο 40χρονος πλέον, Σνάιντερ, είχε αξιοσημείωτες περιόδους σε Άγιαξ, Ρεάλ Μαδρίτης, Ίντερ και Γαλατασαράι κατά τη διάρκεια της καριέρας του, καταγράφοντας επίσης 136 συμμετοχές με την Ολλανδία.