Η απάντηση του Σνάιντερ για τις κατηγορίες περί συμμετοχής σε διεθνή εγκληματική οργάνωση
i

©imago

Η απάντηση του Σνάιντερ για τις κατηγορίες περί συμμετοχής σε διεθνή εγκληματική οργάνωση

Δημήτρης Χούπης 20:36 - 11.07.2024

Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ απάντησε στις φήμες που τον έμπλεκαν με συμμετοχή σε διεθνή εγκληματική οργάνωση, βάζοντας τέλος στα όποια σενάρια τον συνέδεαν με αυτή την υπόθεση.

Εδώ και μερικές ώρες έχει βγει η είδηση πως ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ συνδέεται με τη διεθνή εγκληματική οργάνωση, Comanchero. Το όνομά του μάλιστα ήταν μεταξύ των υπόπτων, το οποίο η τουρκική εισαγγελία ερευνά από τον Νοέμβρη του 2023.

Παράλληλα ο πρώην παίκτης της Ίντερ και της Ρεάλ Μαδρίτης, συνδέθηκε και με ξέπλυμα χρημάτων μέσω οργάνωσης. Ο Σνάιντερ λοιπόν δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια, αφού με ανάρτηση στα social media αρνήθηκε τα πάντα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τα νέα που διαδόθηκαν για μένα σε διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς, ειδικά σε τουρκικά μέσα, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Συγκεκριμένα, έχω συναντηθεί με την αναφερόμενη εταιρίας στο παρελθόν μέσω κάποιων διαμεσολαβητών και οργανισμών.

Οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτή την εταιρία μού παρουσιάστηκαν ως μία πολύ καλή εταιρία και με ενέπνευσαν με εμπιστοσύνη. Τότε, αγόρασα μετοχές από την αναφερόμενη εταιρία με νόμιμο και διάφανο τρόπο. Ωστόσο, στο διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ της αγοράς των μετοχών και της τωρινής κατάστασης, δεν έχω βγάλει κάποιο κέρδος.

Αντιθέτως, είχα οικονομική απώλεια. Δεν έχω λόγο στη διαχείριση αυτής της εταιρίας. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε κατηγορία εναντίον μου από κάποιο δικαστικό σώμα σχετικά με αυτό το έγκλημα. Σαν να μην έφτανε το γεγονός πως ήμουν θύμα, η εξάπλωση τέτοιων ειδήσεων για μένα στην Τουρκία, με στενοχώρησε βαθιά.

"Μαύρο χρήμα" είναι πιθανότατα ο τελευταίος όρος που θα μπορούσε να μπει δίπλα στο όνομά μου. Δηλώνω πως η είδηση που εξαπλώθηκε δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στην αλήθεια και θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο ότι αν χρειαστεί θα καταφύγω σε νόμιμα μέσα σχετικά με αυτές τις παραπλανητικές πληροφορίες.

Με σεβασμό, ενημερώνω πρώτα το ολλανδικό και το τουρκικό κοινό και έπειτα τον υπόλοιπο κόσμο».