Η μεταγραφή της χρονιάς - Ο Βόλος έφερε ποδοσφαιρίστρια που έχει παίξει Champions League
i

© Instagram

Η μεταγραφή της χρονιάς - Ο Βόλος έφερε ποδοσφαιρίστρια που έχει παίξει Champions League

Sportal newsroom 16:58 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:58 - 10.09.2024

Ο Βόλος έκανε το... μπαμ ανακοινώνοντας την απόκτηση της Σοφία Ιαντερόσα, η οποία μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στο Champions League γυναικών.

Στο φετινό μεταγραφικό παζάρι είδαμε αρκετές... βόμβες, οι οποίες βρέθηκαν στο επίκεντρο της αθλητικής επικαιρότητας. Η ΑΕΚ έντυσε στα «κιτρινόμαυρα» τον Λαμέλα, ο Γουίλιαν έγινε κάτοικος Πειραιά, ο Μπακαγιόκο θα ψάξει την «αναγέννησή» του στην Τούμπα και ο Παναθηναϊκός απέκτησε παίκτες όπως ο Πελίστρι και ο Τετέ.

Δίχως αμφιβολία ωστόσο, τη μεταγραφή της χρονιάς πραγματοποίησε πριν μερικές ώρες η ομάδα γυναικών του Βόλου. Ο σύλλογος της Μαγνησίας μέσω ανακοίνωσης γνωστοποίησε την απόκτηση της Σοφία Ιαντερόσα, η οποία μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στο Champions League.

Γιατί ο προπονητής της Αγγλίας δεν τραγουδάει τον εθνικό ύμνο - Χαμός στη χώρα, τι θα κάνει σήμερα στο Γουέμπλεϊ
NATIONS LEAGUE

15:28 - 10.09.2024

Γιατί ο προπονητής της Αγγλίας δεν τραγουδάει τον εθνικό ύμνο - Χαμός στη χώρα, τι θα κάνει σήμερα στο Γουέμπλεϊ

Έντονη κριτική ασκήθηκε στον Λι Κάρσλεϊ επειδή δεν τραγούδησε τον εθνικό ύμνο της Εθνικής Αγγλίας στο ματς κόντρα στην Ιρλανδία κι όλοι περιμένουν τι θα κάνει απόψε στον εντός έδρας αγώνα των «τριών λιονταριών» με την Φινλανδία.

Η ίδια επίσης έχει μετρήσει συμμετοχές στην Α’ Εθνική Τουρκίας, ενώ διακρίνεται κυρίως για το δυναμικό της παιχνίδι, το εξαιρετικό σουτ και τα πολύ καλά τελειώματα των φάσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η SOFIA IADEROSA στην ομάδα μας...

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την 7η μεταγραφή της για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Πρόκειται για την Καναδή επιθετικό Sofia Iaderosa που αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την επιθετική μας γραμμή τη νέα σεζόν, λύνοντας το χρόνιο πρόβλημα του σκοραρίσματος.

Η Sofia είναι 21 χρονών, με ύψος 1, 70 μ. και σημαντικές παραστάσεις απο το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε για την Atasexir στην Α' Εθνική Τουρκίας, ενώ τη σεζόν 2022-23 βρέθηκε στην πρωταθλήτρια Μάλτας Birkirkara με την οποία αγωνίστηκε και σε 2 αγώνες του Champion league γυναικών.

Διακρίνεται κυρίως για το δυναμικό παιχνίδι της, το εξαιρετικό σουτ και τα πολύ καλά τελειώματα των φάσεων. Η παίκτρια θα βρίσκεται την ερχόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας

Welcome Sofia Iaderosa to Volos 2004 !!!».