Σοκ με Γιόνσον στην ΑΕΚ, δυο μήνες νοκ άουτ

Σοκ με Γιόνσον στην ΑΕΚ, δυο μήνες νοκ άουτ

Κώστας Τσίλης 18:02 - 03.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:32 - 03.08.2024

Οι εξετάσεις που έκανε ο Δανός χαφ έδειξαν πως έχει υποστεί μερική ρήξη του τένοντα του αριστερού δικεφάλου και θα απουσιάσει για μεγάλο διάστημα

Από τις αντιδράσεις που είχε ο Γιένς Γιόνσον, από την πρώτη στιγμή που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του ματς της ΑΕΚ με την Εσκάλδες, φάνηκε πως είχε πάθει ζημιά. Δεν είναι ο Δανός χαφ απ’ αυτούς που εύκολα δείχνουν να υποφέρουν τόσο πολύ. Ούτε πολύ περισσότερο απ’ αυτούς που αμέσως ζητούν να βγουν από το γήπεδο. Είχε φανεί από την αρχή, πως η ζημιά ήταν μεγάλη.

Ο Αλμέιδα φτιάχνει από την αρχή την λίστα της ΑΕΚ για το ματς με τη Νόα
CONFERENCE LEAGUE

20:08 - 02.08.2024

Ο Αλμέιδα φτιάχνει από την αρχή την λίστα της ΑΕΚ για το ματς με τη Νόα

Για τα δυο παιχνίδια με την ομάδα από την Αρμενία, η Ένωση θα στείλει καινούργια ευρωπαϊκή λίστα και σ' αυτήν θα υπάρξουν μια σειρά από αλλαγές σε σχέση μ' αυτήν για τα ματς με την Εσκάλδες

Υπήρχε ακόμα και από τις πρώτες ενδείξεις ανησυχία για ζημιά. Κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε από τις εξετάσεις που έκανε σήμερα ο Γιόνσον και μάλιστα με τον πλέον... σοκαριστικό τρόπο. Ο Δανός μέσος της ΑΕΚ έχει υποστεί μερική ρήξη του τένοντα του αριστερού δικεφάλου.. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα διάστημα κοντά στους δυο μήνες.

Προφανώς αυτή η εξέλιξη συνιστά ένα μικρό σοκ για τον Ματίας Αλμέιδα. Χάνει ένα σημαντικό γρανάζι της μηχανής στην μεσαία γραμμή. Για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάτι που ενδεχομένως να αλλάξει τα πάντα ακόμα και στον μεταγραφικό σχεδιασμό και να μπει ως προτεραιότητα μια κίνηση για την ενίσχυση στα χαφ. Παρότι δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι τέτοιο σε μια πρώτη... ανάγνωση.