Σοκ στην Τότεναμ: Υπέστη ρήξη χιαστού ο Μπεντανκούρ!
i

© Photo by Catherine Ivill/Getty Images/Ideal Images

Σοκ στην Τότεναμ: Υπέστη ρήξη χιαστού ο Μπεντανκούρ!

Sportal newsroom 17:25 - 12.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:00 - 20.08.2024

Μεγάλο πλήγμα για την Τότεναμ, η οποία θα στερηθεί τις υπηρεσίες ενός εκ των κορυφαίων παικτών της, καθώς ο Ροντρίγκο Μπεντανκούρ υπέστη ρήξη χιαστού.

Και αν κάποιος πίστευε πως το Σαββατοκύριακο της Τότεναμ δεν μπορεί να γίνει χειρότερο μετά την ήττα με 4-1 από τη Λέστερ, έκανε λάθος.

Αυτό γιατί οι φόβοι για τον τραυματισμό που υπέστη στην αναμέτρηση με τις «αλεπούδες» ο Ροντρίγκο Μπεντανκούρ επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο Ουρουγουανός άσος υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ρήξη χιαστού.

Ο Kόντε επέστρεψε στις προπονήσεις της Τότεναμ, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
PREMIER LEAGUE

18:09 - 09.02.2023

Ο Kόντε επέστρεψε στις προπονήσεις της Τότεναμ, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε

Μόλις οκτώ ημέρες κράτησε... εκτός δράσης τον Αντόνιο Κόντε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, με τον Ιταλό τεχνικό να το πρί της Πέμπτης στις προπονήσεις της Τότεναμ.

Φυσικά, αυτό σημαίνει πως ο 25χρονος μέσος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, με τους «Σπερς» να χάνουν έναν εκ των κορυφαίων παικτών τους.

Υπενθυμίζεται μάλιστα πως την Τρίτη (12/2) η Τότεναμ φιλοξενείται από τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο» για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Champions League.