Σοκ στην Τσέλσι: Εκτός με ρήξη χιαστού ο Φοφανά

Γουέσλει Φοφανά

i

©printscreen

Σοκ στην Τσέλσι: Εκτός με ρήξη χιαστού ο Φοφανά

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:10 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 14.08.2024

Ο κεντρικός αμυντικός της Τσέλσι, Γουέσλει Φοφανά υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και αναμένεται να απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η κακή τύχη χτύπησε, για άλλη μια φορά, τον Γουέσλει Φοφανά. Ο πολλά υποσχόμενος Γάλλος σέντερ μπακ, για τον οποίο η Τσέλσι πλήρωσε 81 εκατομμύρια ευρώ στη Λέστερ πριν από ένα χρόνο, έσπασε ξανά το γόνατό του. «Ο 22χρονος δεν ταξίδεψε στην αμερικανική περιοδεία λόγω εξειδικευμένων ιατρικών αξιολογήσεων, οι οποίες, δυστυχώς, επιβεβαίωσαν ότι θα χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση», αναφέρει η ανακοίνωση της Τσέλσι. 

Οι χειρότερες προγνώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και ο Φοφανά έχει υποβληθεί, όπως αναφέρει ο ίδιος η Τσέλσι, σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου του γόνατός του. Είναι ο τρίτος σοβαρός τραυματισμός που υπέστη στα γόνατα. Ήδη στη Σεντ Ετιέν, το 2019-20, έμεινε εκτός για 75 ημέρες. Πέρυσι, στο ντεμπούτο του με την λονδρέζικη ομάδα, έμεινε εκτός για συνολικά 126 ημέρες. 

Ο χειρότερος τραυματισμός της καριέρας του, χωρίς αμφιβολία, ήταν το κάταγμα της περόνης που σημειώθηκε σε ένα φιλικό προετοιμασίας με τη Βιγιαρεάλ το 2021 λόγω ενός τάκλιν του Φερ Νίνιο. Έτσι, στις τάξεις της Λέστερ έμεινε εκτός για 223 ημέρες.  

Αζίζει να σημειωθεί ότι ο Φοφανά υπέγραψε συμβόλαιο με την Τσέλσι μέχρι το καλοκαίρι του 2029, έχοντας επιλογή ανανέωσης ενός χρόνου ακόμα. 

Μπράιτον: Απέρριψε νέα βελτιωμένη πρόταση της Τσέλσι για τον Καϊσέδο
PREMIER LEAGUE

19:10 - 18.07.2023

Μπράιτον: Απέρριψε νέα βελτιωμένη πρόταση της Τσέλσι για τον Καϊσέδο

Η Μπράιτον απέρριψε την νέα βελτιωμένη πρόταση των 81,5 εκατ. ευρώ της Τσέλσι για τον Μοϊζες Καϊσέδο, με τους δύο συλλόγους να απέχουν ακόμη πολύ στις εκτιμήσεις τους για τον μέσο από το Εκουαδόρ.

Την περσινή σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός με τη φανέλα των «μπλε», κατέγραψε 20 συμμετοχές, πετυχαίνοντας δύο τέρμστα στη Premier League και στο Champions League.