Σοκαριστική επίθεση σε αγώνα ακαδημιών στην Ισπανία: Πατέρας επιχείρησε να μαχαιρώσει άλλον πατέρα (vid)
i

©printscreen

Σοκαριστική επίθεση σε αγώνα ακαδημιών στην Ισπανία: Πατέρας επιχείρησε να μαχαιρώσει άλλον πατέρα (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:35 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:09 - 14.08.2024

Σοκαριστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν σε αγώνα ακαδημιών στην Ισπανία, καθώς ένας πατέρας προσπάθησε να μαχαιρώσει άλλον πατέρα.

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα παιχνίδι ακαδημιών στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη περιοχή της Κάντιθ. 

Συγκεκριμένα ένας άνδρας προσπάθησε να μαχαιρώσει άλλον με ένα αιχμηρό αντικείμενο ενώ ο αγώνας «Ibercup Andalucía 2023» παιζόταν στις εγκαταστάσεις της Santa María Polo Club de Sotogrande. Οι δύο άντρες έπεσαν σε καβγά, αλλά στη συνέχεια ο καυγάς κλιμακώθηκε όταν ο ένας επιτέθηκε στον άλλο με ένα μαχαίρι. 

Θα μπορούσε να είχε καταλήξει σε τραγωδία

Ένας χρήστης του Twitter μοιράστηκε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό. Στις εικόνες μπορείτε να δείτε τον άνδρα με ένα μαχαίρι στο χέρι να προσπαθεί να επιτεθεί σε άλλον σε μια περιοχή όπου υπήρχαν δεκάδες άνθρωποι τριγύρω και όπου περισσότεροι από ένας θα μπορούσαν να έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Ευτυχώς, αρκετοί άνδρες κατάφεραν να σταματήσουν τον ενήλικα και να αποτρέψουν μια τραγωδία, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί Το περιστατικό αυτό είναι ήδη ένα άλλο ατυχές επεισόδιο μιας ομάδας ενηλίκων που για άλλη μια φορά δεν ξέρουν πώς να συμπεριφέρονται σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Ευτυχώς οι παρευρισκόμενοι εμπόδισαν το να συμβεί η τραγωδία. Το θλιβερό αυτό γεγονός έχει καταγραφεί σε video, το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Μεγάλη μάχη στα Κανάρια Νησιά

Ακριβώς τον περασμένο Ιανουάριο, ένας μνημειώδης αγώνας έλαβε χώρα ξανά ενώ παιζόταν αγώνας στην κατηγορία Regional Preferred μεταξύ της Σαν Λορέντζο και της Φούρια Αρόνα, και οι δύο από τον δήμο Αρόνα της Τενερίφης και επομένως γειτονικές. Η αναμέτρηση έγινε χωρίς διακοπές αλλά τα προβλήματα ήρθαν στο τέλος του παιχνιδιού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, όλα ξεκίνησαν μεταξύ ενός παίκτη μιας από τις ομάδες και ενός οπαδού της αντίπαλης ομάδας, από εκεί ξεκίνησε ένας τεράστιος καυγάς.

Tags: