Το αντίο του Σορετίρε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Θα είμαι πάντα ευγνώμων...»
i

© Intime

Το αντίο του Σορετίρε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Θα είμαι πάντα ευγνώμων...»

Sportal newsroom 21:38 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:31 - 13.08.2024

Ο 20χρονος Άγγλος μεσοεπιθετικός, Σόλα Σορετίρε, που πλέον είναι παίκτης του ΠΑΟΚ, αποχαιρέτισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ουσιαστικά ο Σόλα Σορετίρε, καθώς το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί η μεταγραφή του στον Δικέφαλο του βορρά. Κάτι το οποίο είναι καθαρά θέμα χρόνου.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός δεν θα μπορούσε φυσικά να μην αποχαιρετίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού στην αγγλική ομάδα ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Έτσι, με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media είπε αντίο στους «κόκκινους διαβόλους» και τους ευχαρίστησε για όλα όσα του προσέφεραν.

Το μήνυμα του Σορετίρε:

«Εντάχθηκα στη Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως 11χρονο αγόρι με όνειρο μια μέρα να παίξω στην πρώτη ομάδα. Νιώθω εξαιρετικά υπερήφανος που μπορώ να πω ότι πέτυχα αυτό το όνειρο. Για να γίνει ακόμα πιο ξεχωριστό, μου δόθηκε η ευκαιρία να εκπροσωπήσω αυτόν τον σύλλογο στην Premier League και στην Ευρώπη.

Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους πολλούς παίκτες, τα μέλη του προσωπικού και τους οπαδούς που έπαιξαν τεράστιο ρόλο στο ταξίδι μου σε αυτό το σημείο. Από την πρώτη μέρα που έφτασα στο Κάρινγκτον (σ.σ. προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ) νιώθω σαν στο σπίτι μου και μέρος της οικογένειας της MUFC.UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen

Ήταν μια δύσκολη απόφαση για μένα να φύγω από κάπου που ήταν το μόνο που ξέρω στη μισή μου ζωή αλλά πιστεύω ότι αυτό είναι το σωστό βήμα για μένα.

Μια φορά κόκκινος…

Ευχαριστώ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!