Έπος: Η διασκευή του «Freed from desire» από τους Νορβηγούς για τον Σολμπάκεν (vid)

Σολμπάκεν

i

Σολμπάκεν/©Photo by Insidefoto/Getty Images

Έπος: Η διασκευή του «Freed from desire» από τους Νορβηγούς για τον Σολμπάκεν (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:21 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:50 - 14.08.2024

Ο Όλα Σολμπάκεν αναμένεται σήμερα το πρωί (1/9, 11:15) στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Οι οπαδοί της Μπόντο/ Γκλιμτ, στην οποία μεγαλούργησε ο Νορβηγός έφτιαξαν μία ιδιαίτερη διασκευή του «Freed from desire» για χάρη του.

Μια σπουδαία μεταγραφή πραγματοποιεί ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» λίγη ώρα μετά τη νίκη επί της Τσουκαρίτσκι και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, επιβεβαίωσαν ουσιαστικά την απόκτηση του Όλα Σολμπάκεν!

Ο Νορβηγός εξτρέμ αναμένεται το πρωί της Παρασκευής (1/9,11:15) στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από τη Ρόμα.

Ο Σολμπάκεν με τους «τζαλορόσι» το δεύτερο μισό της σεζόν 2022/23 κατέγραψε 15 συμμετοχές έχοντας ένα γκολ. Στο παρελθόνο Νορβηγός εξτρέμ είχε μια γεμάτη τριετία στην Μπόντο/Γκλιμτ, η οποία διέπρεψε εντός κι εκτός συνόρων τα τελευταία χρόνια. 

Ο Σολμπάκεν μέτρησε 20 γκολ και 24 ασίστ σε 90 συμμετοχές με την νορβηγική ομάδα, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και λατρεύτηκε από τους οπαδούς της. Αυτή η λατρεία οδήγησε τους φιλάθλους της Μπόντο/Γκλιμπ στο να διασκευάσουν το πασίγνωστο «Freed from desire» για πάρτη του!

Η γκολάρα του Σολμπάκεν κόντρα στη Ρόμα που του χάρισε τη μεταγραφή στους «τζαλορόσι»
CONFERENCE LEAGUE

00:45 - 01.09.2023

Η γκολάρα του Σολμπάκεν κόντρα στη Ρόμα που του χάρισε τη μεταγραφή στους «τζαλορόσι»

Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, Όλα Σόλμπακεν, είχε κερδίσει τη μεταγραφή του στη Ρόμα, όταν σκόραρε εναντίον της πετυχαίνοντας ένα απίθανο γκολ με τη φανέλα της Μπόντο Γκλιμτ.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ακούγεται το τραγούδι της Gala με αλλαγμένους στίχους, οι οποίοι αποθεώνουν τον Σολμπάκεν. «Σκοράρει πολλές φορές, Ούλα Σολμπάκεν, παίζει στην σούπερ ομάδα μας» αναφέρουν οι απλοί μα απόλυτα κατανοητοί στίχοι. Μεταξύ άλλων, μαθαίνουμε και πως το όνομα του ποδοσφαιριστή προφέρεται Ούλα και όχι Όλα στη μητρική του γλώσσα. 

Δείτε το βίντεο: