Προπονητής Μπράγκα: «Υπάρχουν καθυστερήσεις στις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον Όρτα»

Αντρέ Όρτα

i

Αντρέ Όρτα/©Intime

Προπονητής Μπράγκα: «Υπάρχουν καθυστερήσεις στις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον Όρτα»

Sportal newsroom 19:28 - 10.08.2024

Δηλώσεις σχετικά με την περίπτωση του Αντρέ Όρτα παραχώρησε ο προπονητής της Μπράγκα, Ντανιέλ Σόουζα, λέγοντας πως ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις.

Ενώ όλα έδειχναν πως ο Ολυμπιακός θα έχει και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ του τον Αντρέ Όρτα, κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν έχει επισημοποιηθεί. Ο σύλλογος του Πειραιά δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωσή του και συνεχίζει να διαπραγματεύεται με την Μπράγκα, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή φόρμουλα για να επιστρέψει ο παίκτης στην Ελλάδα.

Αυτό, άλλωστε, αποκάλυψε και ο προπονητής της ομάδας, Ντανιέλ Σόουζα, σε δηλώσεις που παραχώρησε. Ο ίδιος τόνισε πως ο Ολυμπιακός και η Μπράγκα συνεχίζουν να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, ωστόσο αυτές τη δεδομένη στιγμή κινούνται σε πιο χαμηλούς ρυθμούς. Ο τεχνικός, την ίδια ώρα, τόνισε πως όταν ανέλαβε τον σύλλογο, η ενημέρωση που είχε ήταν πως δεν θα πρέπει να υπολογίζει τον Όρτα.

«Ο Ολυμπιακός εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τον Αντρέ Όρτα πριν καν έρθω εγώ εδώ πέρα. Με το που έφτασα μου μεταφέρανε αυτή την πληροφορία και προσπάθησε να χτίσω το ρόστερ με βάση και αυτό. Δηλαδή την απουσία του. Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού συνεχίζεται. Πρέπει να σας πω ότι δεν το έχει αποσύρει ο σύλλογος. Υπάρχουν καθυστερήσεις στις διαπραγματεύσεις αλλά δεν έχουν σταματήσει.

Η παρουσία του Αντρέ Όρτα στον σύλλογο ήταν πολύ καλή. Γνωρίζω με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά του και ταιριάζει γάντι σε αυτό που θέλω να έχει ένας παίκτης. Εγώ ενημερώθηκα όμως πως ενδεχομένως να φύγει και σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκα. Ωστόσο αν τελικά παραμείνει στην ομάδα τότε θα είμαι πολύ χαρούμενος. Διότι είναι πλεονέκτημα να έχεις έναν τέτοιο παίκτη στο ρόστερ σου.

Θυμίζουμε πως ο Όρτα ήταν ένας από τους παίκτες που συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε ο Ολυμπιακός να επιστρέψει δυναμικά την περσινή χρονιά. Ο ίδιος έκανε τη διαφορά υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετρώντας στο σύνολο 2 γκολ σε 21 συμμετοχές. Το φινάλε της σεζόν τον βρήκε να πανηγυρίζει την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!