Πρώτη εκτός έδρας νίκη από την άσπρη βούλα για τη Ρεάλ Μαδρίτης
i

©imago

Πρώτη εκτός έδρας νίκη από την άσπρη βούλα για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Sportal newsroom 23:53 - 14.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:08 - 15.09.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μια δύσκολη νίκη με 2-0 επί της Σοσιεδάδ, η οποία δικαιούνταν ίσως περισσότερα από το παιχνίδι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε νικηφόρα από τη Χώρα των Βάσκων επικρατώντας με 2-0 της Σοσιεδάδ για την 4η αγωνιστική της La Liga. Σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι είχαν τρία δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες, δεν κατάφεραν να βρουν γκολ, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η «βασίλισσα» και με δύο πέναλτι πήρε το τρίποντο.

Η ομάδα από το Σαν Σεμπαστιάν στο 25' είχε το πρώτο δοκάρι με τον Σούτσιτς, ενώ στο 29' ο Ρούντιγκερ απείλησε για τη Ρεάλ. Ο Μπέκερ λίγο μετά βρήκε χώρο, σούταρε αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά μετά οι Βάσκοι είχαν νέα ευκαιρία με τον Κούμπο και στο 46' η Σοσιεδάδ είχε τρίτο δοκάρι με τον Σούτσιτς.

Παρόλα αυτά η «βασίλισσα» άνοιξε το σκορ από τα έντεκα βήματα στο 58'. Ο Γκιουλέρ έκανε ένα σουτ, το οποίο σταμάτησε σε χέρι αντίπαλου ποδοσφαιριστή και ο διαιτητής έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Ο Βινίσιους ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0.

Στο 70' η Σοσιεδάδ είχε νέα καλή στιγμή για την ισοφάριση, αλλά ο Κουρτουά είπε «όχι» στην κεφαλιά του Αγιέρ. Έπειτα από πέντε λεπτά η Ρεάλ ξανά από το σημείο του πέναλτι πέτυχε το δεύτερο γκολ και... καθάρισε τη νίκη. Αυτή τη φορά ο Εμπαπέ ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 από τα έντεκα βήματα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ