Ο Γιώργος Κακοσαίος, δηλωμένος φίλος του Παναθηναϊκού, συνεχάρη τον Αλεξανδρόπουλο για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Κακοσαίος, δηλωμένος φίλος του Παναθηναϊκού, συνεχάρη τον Αλεξανδρόπουλο για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 21:30 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:30 - 14.08.2024

Ο Γιώργος Κακοσαίος με ένα μήνυμα στο instagram συνεχάρη τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Κακοσαίος συνεχάρη τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας μέσος αποκτήθηκε από την ομάδα του Πειραιά με τη μορφή δανεισμού.

Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου είναι δηλωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο. Οι δύο άνδρες υπήρξαν συμπαίκτες στις ακαδημίες του τριφυλλιού. Ο Γιώργος Κακοσαίος αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας αλλά δεν ακολούθησε καριέρα επαγγελματία ποδοσφαιριστή αφού τον κέρδισε το τραγούδι.

«Έπαιζα μπάλα. Ήμουν στον Αστέρα Βάρης και μετά πήγα στην ΑΕΚ. Έπαιξε για 1.5 χρόνο, ήμουν ανέκαθεν τερματοφύλακας. Από 5-6-7 χρονών έπεφτα κάτω στο πάτωμα, έκανα βουτιές στο πάτωμα. Έλεγα στην μητέρα μου “ξέρω να πέφτω” κι έγινα τερματοφύλακας.

© Instagram

Μετά πήγα Πανιώνιο Κ16, στα μέσα της επόμενης χρονιάς πήγα στον Παναθηναϊκό. Έπαιξα για 2.5 χρόνια στον Παναθηναϊκό και μετά τέλος. Το μικρόβιο του τραγουδιού το είχα από παιδάκι, ήξερα από πάντα ότι κάποια στιγμή θα τραγουδήσω», είχε πει ο Γιώργος Κακοσαίος για τη σχέση του με το ποδόσφαιρο.

«Πίστεψα ότι θα βγάλω δισεκατομμύρια από το ποδόσφαιρο. Έγραψα 1-2 τραγούδια, τα άκουσε ο πατέρας μου και μου είπε ότι ήταν καλά. Πήρε το “Έρωτα, θεέ και κλέφτη”, το βγάζει και πάει καλά. Εκείνη την περίοδο άρχισα να σκέφτομαι το τραγούδι και να μην είμαι προσηλωμένος στο ποδόσφαιρο.

Το αποκορύφωμα ήταν ένα τουρνουά στη Γερμανία, όπου έφαγα 12 γκολ σε 2 ματς. Με το που γυρνάμε από την Γερμανία, έβαλα όλο τον εξοπλισμό του τερματοφύλακα σε έναν σάκο και τα παρέδωσα, τα παρατάω. Δεν είχα κάνει χειρότερα ματς.

Οι 13+2 παίκτες που έβγαλαν τα πράσινα και φόρεσαν τα ερυθρόλευκα πριν τον Αλεξανδρόπουλο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:15 - 03.08.2023

Οι 13+2 παίκτες που έβγαλαν τα πράσινα και φόρεσαν τα ερυθρόλευκα πριν τον Αλεξανδρόπουλο

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, το οποίο προηγουμένως έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Αυτή η λίστα, ωστόσο περιλαμβάνει ουκ ολίγα ονόματα.

Ο Κώστας Φραντζέσκος μου είπε πως ήταν μια άσχημη στιγμή, δεν πειράζει. “Κύριε Κώστα”, του είπα, “το ποδόσφαιρο το λατρεύω, το άγχος το αγώνα δεν θέλω να το ξαναζήσω ποτέ”. Πάνω στην πίστα ξέρω τις δυνατότητές μου, στο ποδόσφαιρο εξαρτάσαι κι από άλλους παράγοντες. Τελειώνει το ποδόσφαιρο, συζητάω με τους γονείς μου και σιγά σιγά άρχισα να γράφω κι άλλα τραγούδια», συμπλήρωσε ο Έλληνας τραγουδιστής.