Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Αλεξανδρόπουλου στη Σταντάρ Λιέγης

Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Αλεξανδρόπουλου στη Σταντάρ Λιέγης

Γιώργος Σακελλαρίου 19:10 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:13 - 30.07.2024

Η Σταντάρ Λιέγης απέκτησε δανεικό τον Αλεξανδρόπουλο.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος είναι κι επίσημα παίκτης της Σταντάρ Λιέγης.

Ο 22χρονος μέσος, ο οποίος δεν αγοράστηκε από τον Ολυμπιακό μετακόμισε από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την μορφή δανεισμού στον βελγικό σύλλογο, ο οποίος θα έχει και οψιόν αγοράς.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η Σταντάρ Λιέγης, η Σπόρτινγκ και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος κατέληξαν σε συμφωνία: Ο Έλληνας κεντρικός μέσος παραχωρείται δανεικός στον σύλλογό μας μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν με οψιόν αγοράς.

Γεννημένος στις 26 Νοεμβρίου 2001 (22 ετών) στην Αθήνα, ο Σωτήρης ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2019 στον Παναθηναϊκό (77 ματς / 2 γκολ / 4 ασίστ) προτού ενταχθεί στην Σπόρτινγκ CP το 2022.

Την περασμένη σεζόν, ο Έλληνας διεθνής (9 συμμετοχές) δόθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό Πειραιώς από τον πορτογαλικό σύλλογο (31 ματς / 3 γκολ).

Καλωσορίζουμε τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και ό,τι καλύτερο στα χρώματα μας».

Για την συμφωνία, το γραφείο που εκπροσωπεί τον διεθνή μέσο ανέφερε: «Εμείς στην prosport.gr είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιτυχή μετακόμιση του Αλεξανδρόπουλου στην Σταντάρ Λιέγης.

Ανατροπή με Αλεξανδρόπουλο: Κλείνει στη Σταντάρ Λιέγης
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

12:19 - 27.07.2024

Ανατροπή με Αλεξανδρόπουλο: Κλείνει στη Σταντάρ Λιέγης

Με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, καθώς όπως αναφέρει ο Βέλγος δημοσιογράφος Σάσα Ταβολιέρι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήρθε σε συμφωνία με τη βελγική ομάδα για τον δανεισμό του 22χρονου μέσου.

Συμμετέχοντας σε έναν σύλλογο με διακεκριμένη ιστορία σε ένα ανταγωνιστικό βελγικό πρωτάθλημα, ο Σωτήρης πρόκειται να αφήσει το στίγμα του.

Πιστεύουμε ότι θα συμβάλει στις φιλοδοξίες της νέας του ομάδας, αλλά και θα αναπτύξει τις δεξιότητές του συνεχίζοντας περαιτέρω την επαγγελματική του ανάπτυξη».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!