Αυτός είναι ο πιθανότερος προορισμός για τη Λίνα Σουλούκου μετά τη Ρόμα και τον Ολυμπιακό

Ο Λίνα Σουλούκου.

i

©intime

Αυτός είναι ο πιθανότερος προορισμός για τη Λίνα Σουλούκου μετά τη Ρόμα και τον Ολυμπιακό

Γιώργος Σακελλαρίου 22:18 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:20 - 23.09.2024

Η Λίνα Σουλούκου έφυγε από τη Ρόμα και φέρεται να συζητάει με σύλλογο στη Σαουδική Αραβία.

Η Λίνα Σουλούκου, πρώην στέλεχος του Ολυμπιακού, ήταν διευθύνουσα σύμβουλος στη Ρόμα, αλλά παραιτήθηκε, έπειτα από απειλές που δέχθηκε από οπαδούς.

Αυτό ανέφεραν ιταλικά ΜΜΕ και στέκονται στις κακές σχέσεις που είχε με τον Ντανιέλε ντε Ρόσι, το αγαπημένο παιδί των οπαδών, μαζί με τον Τότι φυσικά και την επίμονη προσπάθεια να πουληθεί ο Ντιμπάλα. Ο Ιταλός ρεπόρτερ Νίκολο Σίρα, πάντως, προχώρησε στην επόμενη μέρα και υποστήριξε ότι η Σουλούκου είναι σε επαφές με σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας.

«Το μέλλον της πρώην CEO της Ρόμα και του Ολυμπιακού Λίνας Σουλούκου θα μπορούσε να είναι στη Σαουδική Αραβία, όπου ένας σύλλογος είχε ήδη ζητήσει πληροφορίες γι’ αυτήν. Έχει καλές σχέσεις με τον κόσμο της Σαουδικής Αραβίας».

Ο όμιλος Φρίντκιν, που έχει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Ρόμα και θ’ αγοράσει και την Έβερτον ανέφερε για την κατάσταση στον ιταλικό σύλλογο.

«Το ποδόσφαιρο εκτιμάται παγκοσμίως για τη μοναδική ομορφιά του. Κάθε αγώνας είναι γεμάτος πάθος, ενθουσιασμό και απρόβλεπτο και γι’ αυτό το αγαπάμε.

Αλλά πέρα από τα αποτελέσματα στο γήπεδο, η ευθύνη μας ως ιδιοκτήτες του Ομίλου είναι να λαμβάνουμε σημαντικές αποφάσεις που πιστεύουμε ότι είναι προς το συμφέρον της Ρόμα, ακόμη και όταν είναι εξαιρετικά δύσκολες.

Τι συμβαίνει με τη Λίνα Σουλούκου και τους οπαδούς της Ρόμα που απειλούν την οικογένειά της
SERIE A

11:34 - 22.09.2024

Τι συμβαίνει με τη Λίνα Σουλούκου και τους οπαδούς της Ρόμα που απειλούν την οικογένειά της

Η Λίνα Σουλούκου βρίσκεται υπό αστυνομική προστασία, μετά την απομάκρυνση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από τον πάγκο της Ρόμα και τον ξεσηκωμό των οπαδών των «τζαλορόσι». Η εισήγηση για Μοντεστό, οι κακές σχέσεις με τον Ιταλό τεχνικό και το αβέβαιο μέλλον της πρώην γενικής διευθύντριας του Ολυμπιακού, στους Ρωμαίους.

Η καλοκαιρινή εκστρατεία σηματοδότησε την αρχή ενός πολυετούς στρατηγικού σχεδίου που σχεδιάστηκε για να επαναφέρει τη Ρόμα στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η κατασκευή νέου γηπέδου, βασικό στοιχείο αυτού του οράματος, είναι ήδη σε εξέλιξη και θα αποτίει φόρο τιμής στην πλούσια ιστορία του Συλλόγου.

Θα θέλαμε να πούμε το εξής: τρέφουμε βαθύ σεβασμό για τον Ντανιέλε (Ντε Ρόσι), πεπεισμένοι ότι θα κάνει μια επιτυχημένη καριέρα ως προπονητής και ίσως μια μέρα επιστρέψει στη Ρόμα. Ο χωρισμός μαζί του ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά την πήραμε με την πεποίθηση ότι είναι ο σωστός δρόμος για να στοχεύσουμε σε τρόπαια αυτή τη σεζόν.

Παραμένουμε ενεργοί επενδυτές στον αθλητικό τομέα. Αγαπάμε το όμορφο ποδόσφαιρο. Η πιθανή απόκτηση της Έβερτον δεν αλλάζει σε καμία περίπτωση τη δέσμευσή μας στη Ρόμα. Αντίθετα, η συνέργεια μεταξύ των συλλόγων μόνο πλεονεκτήματα μπορεί να φέρει στη Ρόμα. Κάθε σύλλογος στο χαρτοφυλάκιό μας λειτουργεί ανεξάρτητα και η Ρόμα παραμένει στο επίκεντρο των ποδοσφαιρικών μας φιλοδοξιών. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η δέσμευσή μας όσον αφορά τον χρόνο, τους πόρους και την ενέργεια προς τη Ρόμα δεν θα μειωθεί. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος: να δούμε τη Ρόμα να αγωνίζεται σταθερά στα υψηλότερα επίπεδα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Για εσάς, εξαιρετικοί οπαδοί: αναγνωρίζουμε τη μεγάλη ευθύνη που μας έχει ανατεθεί στην ηγεσία αυτού του ιστορικού Συλλόγου Η σταθερή πίστη σας είναι η δύναμή μας καθώς συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για το μέλλον. Εκτιμούμε τις απόψεις σας και θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι τις ακούμε. Είστε η ψυχή της εταιρείας και στόχος μας είναι να σας κάνουμε περήφανους. Νταν και Ράιαν Φρίντκιν».