Χαμός στην Ιταλία: Υπό αστυνομική προστασία η Σουλούκου μετά την απόλυση Ντε Ρόσι

Λίνα Σουλούκου

i

© Intime

Χαμός στην Ιταλία: Υπό αστυνομική προστασία η Σουλούκου μετά την απόλυση Ντε Ρόσι

Sportal newsroom 23:13 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:13 - 21.09.2024

Άνω κάτω είναι η κατάσταση στη Ρόμα και αφορμή στέκεται η απόλυση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, με τα «βέλη» να στρέφονται στη Λίνα Σουλούκου. Μάλιστα, οι απειλές προς το πρόσωπό της έφεραν και την αστυνομική προστασία.

Σε κατάσταση... διάλυσης βρίσκεται η Ρόμα η οποία αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές. Αυτό δεν άρεσε στους οπαδούς των «τζαλορόσι» οι οποίοι τα έβαλαν με τους ανθρώπους της διοίκησης.

Ανάμεσα σε εκείνους που δέχθηκαν τα... πυρά ήταν και η CEO της Ρόμα, Λίνα Σουλούκου, την οποία κατηγόρησαν μαζί με τους υπόλοιπους διοικούντες. Μάλιστα, όχι μόνο δέχτηκε διαδικτυακές λεκτικές επιθέσεις αλλά κρεμάστηκε και πανό με στόχο την ίδια έξω από το αθλητικό κέντρο της ομάδας.

Αυτό βέβαια δεν ήταν τίποτα μπροστά στις απειλές που δέχθηκε η ίδια και η οικογένειά της. Όπως ήταν λογικό, χρειάστηκε η παρέμβαση της ιταλικής αστυνομίας, με την κ. Σουλούκου να βρίσκεται πλέον υπό προστασία εδώ και 48 ώρες τόσο η ίδια όσο και τα δύο παιδιά της (ηλικίας 3 και 8 ετών) κατά τις μετακινήσεις τους στα σχολεία.

Ανω κάτω η Ρόμα λόγω Ντε Ρόσι: Τι ετοιμάζουν οι ultras για να πικάρουν την διοίκηση

Η Ρόμα ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Κυριακή (22/09, 19:00) την Ουντινέζε και το κλίμα στο «Ολίμπικο» δεν θα είναι καθόλου καλό. Κι αυτό λόγω της απομάκρυνσης του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από την τεχνική ηγεσία των «Ρωμαίων».

Το κεφάλαιο της Ρόμα στην καριέρα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι τελείωσε απότομα. Το πρωί της Τετάρτης (18/09), η σχέση μεταξύ του πρώην προπονητή των «τζιαλορόσι» και της αμερικανικής ιδιοκτησίας της οικογένειας Φρίντκιν επιδεινώθηκε ραγδαία, με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο, Λίνα Σουλούκου να παίζει καθοριστικό ρόλο στη λύση της συνεργασίας με τον Ιταλό τεχνικό.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα των Ρωμαίων στη νέα σεζόν στη Serie A. Οι «τζιαλορόσι» έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν μόλις τρεις βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Κάτι που ανάγκασε τους ιθύνοντες του ιταλικού συλλόγου να απομακρύνουν 41χρονο προπονητή.

Μια απόλυση που έχει κάνει έξαλλους τους οπαδούς της Ρόμα και θα αποδεχθεί και στο ματς με την Ουντινέζε. Εκεί όπου οι ultras θα εμφανιστούν στις θέσεις τους μισή ώρα μετά την έναρξη του ματς, καλώντας και τους υπόλοιπους φιλάθλους να πράξουν το ίδιο.

«Η διαμαρτυρία που η Curva Sud καλεί να επεκταθεί σε όλες τις θύρες προκύπτει από τα τελευταία γεγονότα στη Ρόμα, μια διοίκηση απούσα που ποτέ δεν πήρε θέση για να υπερασπιστεί τους οπαδούς της και που φαίνεται να έχει γίνει συνέχεια της διοίκησης του Παλότα, από το… οικόσημο του οποίου δεν μπορούμε ακόμα να ελευθερωθούμε. Περιμένουμε τη μέγιστη δέσμευση από τους παίκτες. Δεν είναι θέμα νίκης ή ήττας αλλά να δώσουν τα πάντα για τους ανθρώπους που τους ακολουθούν κάνοντας μεγάλες θυσίες. ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΓΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΛΕΠΤΑ, ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΡΟΜΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της Ρόμα.