Η Ρακόβ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σουρλή

Η Ρακόβ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σουρλή

Sportal newsroom 12:24 - 27.06.2024

Στην Πολωνία για λογαριασμό της Ρακόβ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Σουρλής, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το 2026.

Στην Πολωνία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Σουρλής. Ο Έλληνας μέσος ανακοινώθηκε από τη Ρακόβ, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2026 με οψιόν ανανέωσης για ακόμα δύο χρόνια.

Τη σεζόν που πέρασε ο 21χρονος αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, μετρώντας 19 συμμετοχές χωρίς γκολ και ασίστ.

«Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση στον Μπαρμπόσα της Φλαμένγκο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:12 - 26.06.2024

«Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση στον Μπαρμπόσα της Φλαμένγκο»

Ο Παναθηναϊκός συνδέεται μεταγραφικά με τον μύθο της Φλαμένγκο Γκάμπριελ Μπαρμπόσα, με τον ποδοσφαιριστή όμως να αγωνίζεται με ειδική άδεια από το CAS μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση ντόπινγκ που εμπλέκεται.

Η ανακοίνωση της πολωνικής ομάδας:

«Ο νέος μας παίκτης γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου του 2002 στην Αθήνα. Έχει ξεκινήσει από την ακαδημία του Ολυμπιακού. Ήταν μέλος της ομάδας μέχρι τα μέσα του 2023, όταν δόθηκε δανεικός για έξι μήνες στη Φορτούνα Σιτάρντ. Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ελλάδας με την ομάδα του Πειραιά.

Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο έπαιξε 19 παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Ακόμα έχει εκπροσωπήσει την εθνική ομάδα Νέων της Ελλάδας και έχει παίξει 18 παιχνίδια με την Κ21, σκοράροντας τρία γκολ.

Καλώς όρισες και καλή επιτυχία στη Ρακόβ, Βασίλη».