Σπάρτα Πράγας και Στεάουα Βουκουρεστίου άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς
i

© Imago

Σπάρτα Πράγας και Στεάουα Βουκουρεστίου άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:57 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:58 - 06.08.2024

Σπάρτα Πράγας και Στεάουα Βουκουρεστίου έμειναν ισόπαλες στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση (1-1).

Όπως στο Μάλμε έτσι και στην Πράγα, η μπίλια έκατσε στο «Χ».

Στο ματς που ενδιαφέρει τους πρωταθλητές Ελλάδας, η Σπάρτα υποδέχτηκε την Στεάουα Βουκουρεστίου, έφτασε πολύ κοντά στην ανατροπή αλλά δεν κατάφερε να την πραγματοποιήσει (1-1).

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες… συγκινήσεις. Στο 61ο λεπτό της επανάληψης οι Ρουμάνοι άνοιξαν το σκορ με τον Ντάβα.

Στη συνέχεια η Σπάρτα Πράγας πίεσε ασφυκτικά για να φέρει το ματς στα ίσα και τα κατάφερε με τον Ολατούντζι να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 78ο λεπτό.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι έφτασαν προσωρινά στην ανατροπή, όμως το γκολ του Κρασνίκι ακυρώθηκε έπειτα από εξέταση του VAR κι έτσι οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε το «σωσίβιο» αλλά μοιάζει προσωρινό: Η βαθμολογία του UEFA Ranking μετά τα ματς της Τρίτης (6/8)
CHAMPIONS LEAGUE

23:39 - 06.08.2024

Ο ΠΑΟΚ έδωσε το «σωσίβιο» αλλά μοιάζει προσωρινό: Η βαθμολογία του UEFA Ranking μετά τα ματς της Τρίτης (6/8)

Η ισοπαλία του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μάλμε ήταν εκείνη που έσωσε την Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA, μετά και την γκέλα της ΑΕΚ κόντρα στη Νόα. Ορατός πλέον ο κίνδυνος για τη χώρα να πέσει σύντομα ακόμα και στην 16η θέση του Ranking.

Θυμίζουμε πως σε περίπτωση που ο Δικέφαλος ξεπεράσει το εμπόδιο των Σουηδών, στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή του Σπάρτα Πράγας - Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 20 ή 21 Αυγούστου στην Τούμπα, ενώ η ρεβάνς θα γίνει το διήμερο 27-28 Αυγούστου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!