Φιλική ήττα με... πλασματικό σκορ για τη Λαμία
i

© lamiafc

Φιλική ήττα με... πλασματικό σκορ για τη Λαμία

Sportal newsroom 18:31 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:32 - 30.07.2024

Η Λαμία γνώρισε την ήττα με 4-1 από τη Σπάρτα Ρότερνταμ στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό της επί ολλανδικού εδάφους.

Το μεσημέρι της Τρίτης (30/07) έδωσε το δεύτερο και τελευταίο φιλικό της επί ολλανδικού εδάφους η Λαμία, η οποία γνώρισε την ήττα με 4-1 από τη Σπάρτα Ρότερνταμ. Με το ίδιο σκορ που ηττήθηκε και πριν τρεις μέρες από την Γκρόνινγκεν.

Παρά το μεγάλο σκορ, η ομάδα της Φθιώτιδας έδειξε κάποια θετικά στοιχεία. Ήταν ορθολογική, κυκλοφορούσε την μπάλα, αλλά αντιμετώπισε αρκετά θέματα στα μετόπισθεν, κάτι το οποίο έφερε τα τέσσερα γκολ παθητικό για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Μπριμ, ο οποίος πέτυχε και τα τέσσερα γκολ για τους Ολλανδούς. Μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ, ενώ βρήκε δίχτυα επίσης στο 17', στο 43' και στο 47'. Για τη Λαμία ισοφάρισε προσωρινά ο Βλαχομήτρος στο 8ο λεπτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λαμία θα πραγματοποιήσει ακόμη ένα φιλικό προετοιμασίας το Σάββατο 10 Αυγούστου με αντίπαλο τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» με ώρα έναρξης 20:00 το βράδυ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!