Σπόντα Τσάβι για διαιτησία και Ρεάλ: «Όλοι βλέπουν τι γίνεται»

Τσάβι

i

PrtScr

Σπόντα Τσάβι για διαιτησία και Ρεάλ: «Όλοι βλέπουν τι γίνεται»

Δημήτρης Χούπης 08:26 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:27 - 14.08.2024

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι μετά το παιχνίδι με την Μπέτις άφησε την... σπόντα του για τη διαιτησία και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη στις καθυστερήσεις απέναντι στην Μπέτις της οποίας επικράτησε με 4-2 εκτός έδρας, ενώ λίγο νωρίτερα η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με ανατροπή την Αλμερία με 3-2 χάρη στο γκολ του Καρβαχάλ στις καθυστερήσεις. 

Το γκολ της ισοφάρισης της «βασίλισσας» όμως σήκωσε αρκετή κουβέντα, αφού οι παίκτες της Αλμερία αναφέρουν  ότι ο Βινίσιους σκοράρει με το χέρι και κανονικά θα έπρεπε να είχε ακυρωθεί. Αυτό όμως δεν ήταν το μόνο διαιτητικό λάθος που έγινε σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας. 

Συγκεκριμένα υποστηρίζουν ότι στο 1-2 του Ρούντιγκερ υπάρχει φάουλ πριν από το πέναλτι, αλλά και ότι δεν υπάρχει κανένα φάουλ σε φάση που έκαναν το 1-3. 

Για ό,τι έγινε στο παιχνίδι αυτό μίλησε και ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, ο οποίος μετά τον αγώνα με την Μπέτις «πέταξε» σπόντα για τη διαιτησία. 

Ξέσπασε παίκτης της Αλμερία για την ήττα από την Ρεάλ: «Μας έκλεψαν, οι διαιτητές δεν ήθελαν να κερδίσουμε» (vid)
LA LIGA

08:10 - 22.01.2024

Ξέσπασε παίκτης της Αλμερία για την ήττα από την Ρεάλ: «Μας έκλεψαν, οι διαιτητές δεν ήθελαν να κερδίσουμε» (vid)

Ένας παίκτης της Αλμερία έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή αφού ισχυρίστηκε ότι οι διαιτητές δεν ήθελαν την ομάδα του να κερδίσει, εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Αν μιλήσω ανοιχτά, θα τιμωρηθώ, αλλά όλοι είδαν τι έγινε. Έχω ξαναπεί ότι υπάρχουν πράγματα που δεν ταιριάζουν σε αυτό το πρωτάθλημα. Πράγματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, αλλά τα βλέπουμε όλοι. Θυμάμαι το πέναλτι στη Γρανάδα, το γκολ του Φέλιξ με τη Γρανάδα και δεν λέει κανένας τίποτα. Θα είχαμε ήδη έξι βαθμούς παραπάνω. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά πραγματικότητα», ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού.