Σπόραρ για Μπάλντοκ: «Ένας θετικός και καλόκαρδος άνθρωπος»

Σπόραρ για Μπάλντοκ: «Ένας θετικός και καλόκαρδος άνθρωπος»

Sportal newsroom 20:44 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:49 - 12.10.2024

Με πολύ συναισθηματικά λόγια μίλησε ο Αντράζ Σπόραρ για τον Τζορτζ Μπάλντοκ, ο θάνατος του οποίου έχει συγκλονίσει τον Παναθηναϊκό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο Σλοβένος επιθετικός, στο περιθώριο των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Σλοβενίας, για το Nations League μίλησε στην ιστοσελίδα Ekipa της πατρίδας του. Στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τον εκλιπόντα συμπαίκτη του στο Τριφύλλι, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν άνθρωπο καλόκαρδο άνθρωπο που πάντα χαμογελούσε.

Οικογένεια Μπάλντοκ: «Ζητάμε το σεβασμό της ιδιωτικότητας από τα ελληνικά ΜΜΕ»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

20:09 - 12.10.2024

Οικογένεια Μπάλντοκ: «Ζητάμε το σεβασμό της ιδιωτικότητας από τα ελληνικά ΜΜΕ»

Νέα έκκληση, μέσω επιστολής στο Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Ελλάδας και την ΕΣΗΕΑ, απηύθυνε η οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, ζητώντας διακριτικότητα και σεβασμό της ιδιωτικότητας του εκλιπόντος και των οικείων του.

Οι δηλώσεις του Αντράζ Σπόραρ στην Ekipa:

«Ήξερα τον Τζορτζ τους τελευταίους τρεις με τέσσερις μήνες, αλλά νιώθω σαν να τον ήξερα περισσότερο. Ήταν πολύ θετικός και καλόκαρδος άνθρωπος. Χαμογελούσε πάντα. Έλεγε πάντα έκανε αστεία στα αποδυτήρια.

Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του, που είναι στην δυσκολότερη θέση τέτοιες στιγμές. Την μία ημέρα είσαι εδώ, την άλλη έχεις φύγει. Αντιλαμβάνεσαι ότι όλα τα δικά μας προβλήματα είναι πολύ μικρά. Λυπάμαι πραγματικά για αυτό που συνέβη».