«Στο στόχαστρο της Σλόβαν Μπρατισλάβας βρίσκεται ο Σπόραρ»

Άντραζ Σπόραρ

i

© Intime

«Στο στόχαστρο της Σλόβαν Μπρατισλάβας βρίσκεται ο Σπόραρ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:31 - 04.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:33 - 04.07.2024

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας θέλει την επιστροφή του Άντραζ Σπόραρ στον σύλλογο, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στο εξωτερικό.

Ο Άντραζ Σπόραρ ολοκλήρωσε την πορεία του στο Euro 2024 και είναι έτοιμος να ενσωματωθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού και πάλι. Την ίδια ώρα ωστόσο, ο Σλοβένος φορ βρίσκεται στο επίκεντρο των ΜΜΕ του εξωτερικού, τα οποία κάνουν αναφορές για το μέλλον του και την... επόμενη μέρα.

Συγκεκριμένα, σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «ekipa.svet24.si» τονίζεται πως ο 30χρονος παίκτης του «τριφυλλιού» βρίσκεται στο στόχαστρο της Σλόβαν Μπρατισλάβας, η οποία επιδιώκει την επιστροφή του. Ο Σπόραρ θυμίζουμε πως αγωνίστηκε στον σύλλογο της Σλοβακίας για μία διετία (2018-20) και συνολικά πέτυχε 44 γκολ σε 53 παιχνίδια, επίδοση που ανάγκασε την Σπόρτινγκ Λισαβόνας να δώσει 6 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Επίσης, στο δημοσίευμα τονίζεται πως ο ίδιος μπορεί να μην σκόραρε, αλλά είχε καλή εικόνα στο Euro ενώ έχει χάσει τη θέση βασικού στον Παναθηναϊκό, με τον Ιωαννίδη να έχει το πάνω χέρι.

Να θυμίσουμε πως στις 28 Ιουλίου του 2022, οι πράσινοι ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του Άντραζ Σπόραρ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με το «τριφύλλι» έως τον Ιούνιο του 2026. O Παναθηναϊκός δαπάνησε ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ κι έκανε οικονομική υπέρβαση για να φέρει στην Αθήνα τον Σλοβένο επιθετικό.

Μέχρι στιγμής ο 30χρονος έχει μετρήσει 27 γκολ σε 80 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει μοιράσει και 9 ασίστ.

⚽️Όλοι Euro LIVE: Οι κάρτες του Ακαϊντίν «γέννησαν» τον ήρωα Ντεμιράλ και την πρόκριση της Τουρκίας