Όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται: Κριστιάνο, Νεϊμάρ, Ροναλντίνιο, Τόρες είχαν αστοχήσει πριν τον Σπόραρ (vid)

Άντραζ Σπόραρ

i

PrtScr

Όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται: Κριστιάνο, Νεϊμάρ, Ροναλντίνιο, Τόρες είχαν αστοχήσει πριν τον Σπόραρ (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:30 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:00 - 14.08.2024

Ο Άντραζ Σπόραρ έγινε ο πρωταγωνιστής μίας απίστευτης χαμένης ευκαιρίας στο ματς του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα στην Πορτογαλία. Κορυφαία ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έχουν αστοχήσει πριν τον Σλοβένο επιθετικό του Τριφυλλιού.

Στο χώρο του ποδοσφαίρου υπάρχουν κάποια βράδια που θες να θυμάσαι για πάντα και άλλα που θες να τα ξεχάσεις μονομιάς. Το βράδυ της 22ης Αυγούστου θέλει να διαγράψει από τη μνήμη του ο Άντραζ Σπόραρ. Ο Σλοβένος επιθετικός είχε μία ανεπανάληπτη χαμένη ευκαιρία στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα στην Πορτογαλία. Με το σκορ στο 1-0 υπέρ των γηπεδούχων ο 29χρονος φορ των «πράσινων» βρέθηκε μία ανάσα από το να ισοφαρίσει για την ομάδα του, αλλά δεν τα κατάφερε. 

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Σπόραρ είναι ράκος. Ζήτησε συγγνώμη στους πάντες, πήρε την ευθύνη της ήττας της ομάδας πάνω του, δεν έψαξε δικαιολογίες και παραδέχθηκε «Μου ήρθε καλά η μπάλα, εγώ έχασα τη φάση και είμαι θυμωμένος για αυτό». Ο νόμος του λαοφιλέστερου αθλήματος στον κόσμο λέει πως «όλα μπαίνουν και όλα χάνονται». Αν θέλει η μπάλα να μην μπει... δεν θα σου κάνει το χατίρι. 

Φυσικά ο Σπόραρ δεν είναι ο πρώτος (και ούτε ο τελευταίος λογικά) που χάνει το... άχαστο. Κορυφαία ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έγιναν πρωταγωνιστές σε ανάλογες φάσεις. 

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε 10 απίστευτες χαμένες ευκαιρίες, με πρωταγωνιστές μεταξύ άλλων τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Ροναλντίνιο, τον Νεϊμάρ και τον Φερνάντο Τόρες. 

10. Φρέντι Λιούνγκμπεργκ 

9. Γιακούμπου Αγιεγκμπένι

8. Φερνάντο Τόρες 

7. Ντιέγκο Φορλάν 

6. Νεϊμάρ 

5. Μάρκος Ζούνιορ

4. Κριστιάνο Ρονάλντο 

3. Ροναλντίνιο 

2. Iλίγια Σίβονιτς

Σπόραρ σε συμπαίκτες και τιμ: «Σας ζητώ συγγνώμη, εγώ φταίω»
CHAMPIONS LEAGUE

17:07 - 24.08.2023

Σπόραρ σε συμπαίκτες και τιμ: «Σας ζητώ συγγνώμη, εγώ φταίω»

Την ανάγκη να απολογηθεί στους συμπαίκτες του και στο τεχνικό τιμ ένιωσε ο Άντραζ Σπόραρ λόγω της μεγάλης ευκαιρίας που έχασε κόντρα στην Μπράγκ ενώ το σκορ ήταν στο 1-0, ενδεικτικό και της ψυχολογικής του κατάστασης.

1. Φαχάντ Καλφάν

Tags: