Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Μελισσανίδης

Δημήτρης Μελισσανίδης

i

© Intime

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Μελισσανίδης

Κώστας Τσίλης 11:36 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:36 - 10.06.2024

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης βρίσκεται από νωρίς στη Νέα Φιλαδέλφεια και έχει ξεκινήσει σειρά επαφών με τους στενούς του (και όχι μόνο) συνεργάτες

Η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στα γραφεία της ΑΕΚ, δεν αποτελεί είδηση. Είναι έτσι κι αλλιώς μέσα στην καθημερινότητα του. Ωστόσο την δεδομένη χρονική στιγμή, το γεγονός πως ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ βρίσκεται στην ΠΑΕ και έχει κύκλο επαφών με στενούς (και όχι μόνο) συνεργάτες του, έχει τεράστια σημασία. Και αυτό διότι μπορεί να είναι αυτές οι επαφές, τροχιοδεικτικές για την πορεία που θα ακολουθήσει το κλαμπ.

Η παρουσία Μελισσανίδη στην ΠΑΕ, ξεκαθαρίζει το τοπίο στην ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:24 - 09.06.2024

Η παρουσία Μελισσανίδη στην ΠΑΕ, ξεκαθαρίζει το τοπίο στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για την προετοιμασία, πέρασε και ένα Σαββατοκύριακο με όργιο φημών για το ιδιοκτησιακό καθεστώς και ο Μελισσανίδης αναμένεται να δώσει αύριο ένα ξεκάθαρο στίγμα.

Ο Μελισσανίδης, όπως είχατε διαβάσει ήδη από χθες στο Sportal.gr, ήταν αποφασισμένος σήμερα να πάει στα γραφεία της ΠΑΕ. Και το έχει πράξει από πολύ νωρίς. Κάτι πάντως που συνηθίζει, όσες φορές χρειάζεται να κάνει σειρά σημαντικών επαφών. Είναι ήδη από νωρίς στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχει ξεκινήσει τις συνεργασίες που είχε προγραμματίσει. Και μένει να φανεί τις επόμενες ώρες, ποιό θα είναι το στίγμα που θα προκύψει μέσα απ' αυτές τις συναντήσεις.