Στα Σπάτα Κοϊτά και Πιερό, επιστρέφει απόψε στην Αθήνα ο Πινέδα

Αμπουμπακαρί Κοϊτά

i

©Intime

Στα Σπάτα Κοϊτά και Πιερό, επιστρέφει απόψε στην Αθήνα ο Πινέδα

Κώστας Τσίλης 13:44 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:21 - 17.10.2024

Γύρισαν από τις εθνικές ομάδες ξανά στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ και ο Κοϊτά με τον Πιερό, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται στην Ελλάδα ο Πινέδα

Δυο ακόμα εκκρεμότητες επιστροφής διεθνών της ΑΕΚ, έκλεισαν σήμερα στα Σπάτα. Επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης και ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα, τόσο ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά, όσο και ο Φραντζί Πιερό. Και από αύριο φυσικά θα μπουν σε φουλ ρυθμούς μαζί με τους συμπαίκτες τους.

Μάλιστα ο Πιερό μετά από δύσκολο και μακρύ ταξίδι από την Αϊτή, έφτασαν στην Αθήνα τα ξημερώματα της Πέμπτης. Και θα ήταν απολύτως δικαιολογημένος από τον Ματίας Αλμέιδα, αν δεν έδινε το παρών το πρωί στα Σπάτα. Παρόλα αυτά ο Πιερό πήγε κανονικά στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ για να μην χάσει ούτε μέρα, ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ.

Οι Μεξικανοί γράφουν για τέσσερις «μνηστήρες» για Πινέδα και για επικείμενο... πόλεμο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:21 - 17.10.2024

Οι Μεξικανοί γράφουν για τέσσερις «μνηστήρες» για Πινέδα και για επικείμενο... πόλεμο

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Μεξικό, τέσσερις ομάδες σκοπεύουν να κάνουν κίνηση για να πάρουν τον Πινέδα τον Γενάρη, με τον ίδιο τον παίκτη να επιμένει πως θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του

Πλέον οι μοναδικές επιστροφές που περιμένει ακόμα ο Αλμέιδα, είναι του Ορμπελίν Πινέδα και του Άλεξ Κάλενς. Ο Μεξικανός χαφ αναμένεται μέχρι το βράδυ να έχει γυρίσει στην Αθήνα. Κάτι που σημαίνει πως στην αυριανή προπόνηση στα Σπάτα, θα δώσει κανονικά το παρών. Αντίθετα η πτήση του Κάλενς, αναμένεται ξημερώματα Παρασκευής.