Στα χνάρια του πατέρα του ο Ρονάλντο Τζούνιορ: Εφυγε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επέστρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης
i

Κριστιάνο Ρονάλντο / © Intime

Στα χνάρια του πατέρα του ο Ρονάλντο Τζούνιορ: Εφυγε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επέστρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης

Κώστας Τόπας 11:26 - 28.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:56 - 20.08.2024

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ έφυγε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επέστρεψε στη Μαδρίτη, προκειμένου να φορέσει ξανά τη φανέλα της Ρεάλ.

Ο δεσμός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο κόπηκε τελείως. Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Πορτογάλος αστέρας αποδεσμεύτηκε από τους «κόκκινους διαβόλους» και πλέον βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης του επόμενου σταθμού στην πλούσια καριέρα του.

Μέλος των τμημάτων υποδομής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν και ο γιος του, Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ. Ωστόσο, μετά τις εξελίξεις με τον πατέρα του, ο 12χρονος αστέρας δεν παρέμεινε στο Ηνωμένο Βασίλειο, μιας κι επέστρεψε σε πιο ηλιόλουστα και γνωστά μέρη, σε αυτά που αγωνιζόταν ο πατέρας του όταν εκείνος ήρθε στη ζωή.

Συγκεκριμένα, θα φοράει ξανά τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία ήδη μετράει 50 γκολ σε 20 αγώνες με την Κ14.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του. Τον είχε ακολουθήσει στη Γιουβέντους παίζοντας στην Ακαδημία της και εν συνεχεία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τώρα επιστρέφει στη Ρεάλ την ίδια ώρα που ο πατέρας του δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το μέλλον του μετά το διαζύγιο με τους «κόκκινους διαβόλους».