Ο Στάικος ανανέωσε και θα παραμείνει στον Πανσερραϊκό

Πασχάλης Στάικος

i

© Panserraikos FC

Ο Στάικος ανανέωσε και θα παραμείνει στον Πανσερραϊκό

Κάτοικος Σερρών θα μείνει ο Πασχάλης Στάικος, τουλάχιστον μέχρι το 2026.

Μέσω ανακοίνωσης, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός γνωστοποίησε πως ο Πασχάλης Στάικος ανανέωσε το συμβόλαιό του και θα φοράει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος τουλάχιστον έως το 2026.

«Μεγάλη προσφορά του Παναθηναϊκού στον Σάρι, αναμένεται σύντομα απάντηση»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:13 - 31.05.2024

«Μεγάλη προσφορά του Παναθηναϊκού στον Σάρι, αναμένεται σύντομα απάντηση»

Ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο αποκαλύπτει ότι ο Παναθηναϊκός κατέθεσε μεγάλη πρόταση στον Μαουρίτσιο Σάρι, προκειμένου ο Ιταλός τεχνικός να αναλάβει τα ηνία των «πρασίνων» τη νέα σεζόν!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Πασχάλη Στάϊκου. Ο έμπειρος χαφ, μετά από μία ακόμη επιτυχημένη σεζόν, θα φοράει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος έως το 2026.

Ο Πασχάλης Στάϊκος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2023, πανηγύρισε με την ομάδα μας την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League 2 έχοντας συνολικά 16 συμμετοχές, ενώ την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε ήταν από τους πρωταγωνιστές στην επίτευξη των στόχων μας έχοντας 32 συμμετοχές, 4 γκολ και 1 ασίστ.

Τα καλύτερα έρχονται λιοντάρι…».

Πεταυράκης και Πανσερραϊκός συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2026

Πρόσφατα ο Πανσερραϊκός έκανε γνωστό ότι ο Σταύρος Πεταυράκης ανανέωσε το συμβόλαιό του, το οποίο έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο Έλληνας αμυντικός αποκτήθηκε από τον Πανσερραϊκό το καλοκαίρι του 2022, όπου τον πήρε από τη Βέροια. Συνολικά με τη φανέλα της ομάδας έχει αγωνιστεί 28 φορές μετρώντας μόλις τρεις ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σταύρος Πεταυράκης αποκτήθηκε το 2022 από την Βέροια, πέρυσι πανηγύρισε με την ομάδα μας την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League 2 έχοντας συνολικά 28 συμμετοχές και 3 ασίστ, ενώ φέτος συνέβαλλε και ο ίδιος τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων έχοντας 28 συμμετοχές και 3 ασίστ. Τα καλύτερα έρχονται λιοντάρι…».