Στάμενιτς: «Ελπίζω να κατακτήσουμε όσους τίτλους διεκδικούμε - Ανυπομονώ να δω τον κόσμο του Ολυμπιακού» (vid)

Στάμενιτς: «Ελπίζω να κατακτήσουμε όσους τίτλους διεκδικούμε - Ανυπομονώ να δω τον κόσμο του Ολυμπιακού» (vid)

Sportal newsroom 22:23 - 27.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:24 - 27.06.2024

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού παραχώρησε ο Μάρκο Στάμενιτς, στέλνοντας το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας.

Πριν λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρώτη του μεταγραφική κίνηση για το καλοκαίρι και ο λόγος για την απόκτηση του Μάρκο Στάμενιτς. Ο Νεοζηλανδός ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε αρχικά από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και δόθηκε υπό τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Σερβία και συγκεκριμένα στον Ερυθρό Αστέρα.

Την Πέμπτη (27/06) ο Νεοζηλανδός χαφ ήρθε στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, να ποζάρει με τα ερυθρόλευκα και να παραχωρήσει και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας του Πειραιά.

Ο 22χρονος άσος εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους με τους Πειραιώτες, ενώ τόνισε πως ανυπομονεί να δει από κοντά τους οπαδούς της ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας ιστορικός σύλλογος και ελπίζω να πετύχω πολλά όσο βρίσκομαι εγώ. Το μήνυμά μου για τους φιλάθλους είναι ότι ανυπομονώ να τους δω στο γήπεδο. Είναι προφανώς μια σπουδαία χρονιά, τα γενέθλια 100 χρόνων για τον σύλλογο. Ελπίζω να κερδίσουμε όλα όσα διεκδικούμε και ελπίζω οι φίλαθλοί μας να βοηθήσουν να κατακτήσουμε τους στόχους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στάμενιτς.