Στάνκοβιτς: «Θέλουμε και μπορούμε να επαναλάβουμε το νταμπλ»

Τσίτσαν Στάνκοβιτς

i

©Intime

Στάνκοβιτς: «Θέλουμε και μπορούμε να επαναλάβουμε το νταμπλ»

Sportal newsroom 09:52 - 12.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:40 - 14.08.2024

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς μίλησε για την επιθυμία του να επαναλάβει και φέτος την κατάκτηση πρωταθλήματος και Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο Αυστριακός κίπερ έχει ξεκινήσει ιδανικά τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ, έχοντας καταγράψει έως τώρα έξι φορές clean sheet στα 12 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί. Μιλώντας στην «Kronen Zeitung», ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς μίλησε για την πορεία του αλλά και για τον επιθυμία που έχει να κατακτήσει ξανά το νταμπλ.

«Τα πράγματα πάνε καλά για μένα. Όλα μηδένισαν το καλοκαίρι», ανέφερε αρχικά για τη φετινή του πορεία στην Ένωση στην «Kronen Zeitung», η οποία κάνει μια ιδιαίτερη αναφορά στα έξι παιχνίδια και τα 591 λεπτά που κράτησε απαραβίαστη την εστία του.

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο Στάνκοβιτς αναφέρθηκε στο λάθος του στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ»: «Ήταν ατυχές, αχρείαστο, αλλά δεν παραπονιέμαι γι’ αυτό».

Επειτα, ο 31χρονος κίπερ μίλησε για τα παιχνίδια στην Ελλάδα που διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών: «Είναι ένα ευαίσθητο θέμα. Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες. Αλλά επηρεάζει όλες τις ομάδες. Το πρωτάθλημα είναι σφιχτό, μόνο ντέρμπι μας περιμένουν στα Play Offs, θέλουμε και μπορούμε να επαναλάβουμε τo νταμπλ».

Για τη μη κλήση του την εθνική Αυστρίας ο Στάνκοβιτς δήλωσε: «Θα πρέπει να σκεφτείς έξω από το κουτί για να αντιληφθείς τι πρωτάθλημα κάνω εδώ, τι είδους πίεση υπάρχει. Αυτό το θέμα είναι ευαίσθητο για μένα». Για να μιλήσει στο τέλος για την επικοινωνία του με τον προπονητή τερματοφυλάκων της εθνικής Μίκαελ Γκσμπούρνινγκ: «Ήταν για να γνωριστούμε. Η νούμερο ένα επιλογή για τερματοφύλακα υπάρχει, οι άλλες θέσεις είναι ανοιχτές. Βρίσκομαι υπό παρακολούθηση. Είμαι της άποψης ότι πρέπει να υπάρχει μια θέση για μένα στην αποστολή. Υπάρχει ακόμα χρόνος μέχρι το Euro. Πρέπει να ακολουθήσουν περισσότερες δράσεις».