Νίκη-ψυχολογίας για τη Στεάουα Βουκουρεστίου και τώρα... Τούμπα

Παίκτες της Στεάουα

i

© Imago

Νίκη-ψυχολογίας για τη Στεάουα Βουκουρεστίου και τώρα... Τούμπα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 00:17 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:20 - 30.09.2024

Η Στεάουα Βουκουρεστίου πήρε τη νίκη κόντρα στη Σέπσι (0-1), λίγα 24ωρα πριν τη «μάχη» με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η Στεάουα Βουκουρεστίου κοντραρίστηκε με τη Σέπσι στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ρουμανίας και πανηγύρισε μία πολύτιμη νίκη, λίγο πριν τη «μάχη» της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ για τη 2η στροφή του League Stage του Europa League.

Η ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους άνοιξε από νωρίς το σκορ με κεφαλιά του Τανάσε (16΄), ενώ σπατάλησε κι άλλες ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά της.

Η Στεάουα διαχειρίστηκε δίχως πρόβλημα το προβάδισμά της μέχρι το φινάλε και πλέον βρίσκεται στο -9 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Λουτσέσκου: «Πρέπει να βρούμε τη θέληση για να αντιδράσουμε...»

Η γκολάρα του Μανού Γκαρθία έκρινε τα πάντα στο ντέρμπι κι οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα!

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ο Δικέφαλος υποδέχτηκε τον Άρη κι έμεινε «άσφαιρος», με τους κιτρινόμαυρους να πανηγυρίζουν ένα σπουδαίο τρίποντο (0-1).

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Ράζβαν Λουτσέσκου στάθηκε στη θέληση που χρειάζεται να βρει η ομάδα του για αντίδραση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάνουμε καλά τα πράγματα, αλλά δεν πάνε όπως θέλουμε. Εκτός από το γκολ και ένα δοκάρι από τον αέρα δεν θυμάμαι να είχαν άλλη φάση. Εμείς κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δε σκοράραμε. Υπάρχουν παιχνίδια που τα κάνεις όλα τέλεια, αλλά δεν έρχεται το αποτέλεσμα. Και σε άλλα παιχνίδια που δεν τα κάνεις όλα τέλεια, αλλά παίρνεις το αποτέλεσμα.

Πρέπει να βρούμε τη θέληση για να αντιδράσουμε και να αλλάξουμε τα πράγματα. Στο πρώτο μέρος ο Άρης είχε στην κατοχή τη μπάλα, αλλά εμείς την κλέβαμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καθολικά υπέρ μας η κατοχή και ο Άρης δε δημιούργησε κάποια ευκαιρία».