Λανουά για το γκολ της Λαμίας επί της ΑΕΚ: «Ο VAR βρήκε τη σωστή κάμερα και τη σωστή γωνία» (vid)
i

© PrtScr

Λανουά για το γκολ της Λαμίας επί της ΑΕΚ: «Ο VAR βρήκε τη σωστή κάμερα και τη σωστή γωνία» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:28 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:41 - 27.08.2024

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Στεφάν Λανουά, ανέλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις από τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League ολοκληρώθηκε και ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά, ανέλυσε ξανά σε βίντεο τις αμφισβητούμενες φάσεις.

Ο ίδιος ξεχώρισε τρεις περιπτώσεις από τις αναμετρήσεις Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός, ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός και ΑΕΚ-Λαμία και στάθηκε σε αυτές.

Όσον αφορά στο ματς του ΟΑΚΑ, ο Λανουά ανέφερε πως ο διαιτητής σωστά δεν έδειξε την άσπρη βούλα στην πτώση του Γερεμέγεφ μέσα στην περιοχή, μετά το πλασέ του Σουηδού.

Για το χέρι του παίκτη του Παναιτωλικού στην Τούμπα που έφερε τις «φωνές» των ασπρόμαυρων για πέναλτι, ο Γάλλος δικαίωσε και πάλι την απόφαση να μην δοθεί πέναλτι καθώς είναι στο χέρι στήριξης.

Τέλος, έγινε αναφορά και στο γκολ της Λαμίας που «πάγωσε» την Opap Arena, καθώς υπήρξαν διαμαρτυρίες για χέρι του Ρινγκ πριν η μπάλα πάει στον Μπίκοφ και από εκεί στον Φουρτάδο για το 0-1. Ο Λανουά μεταξύ άλλων στάθηκε στη σωστή γωνία λήψης που έδωσε ο VAR, με αποτέλεσμα να φανεί ότι η μπάλα βρήκε στο στήθος και όχι στο χέρι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!