Στην ΑΕΚ (ακόμα) δεν έχουν λόγο να ανησυχούν για τον Βίντα
i

Ντομαγκόι Βίντα / © Ιntime

Στην ΑΕΚ (ακόμα) δεν έχουν λόγο να ανησυχούν για τον Βίντα

Κώστας Τσίλης 20:20 - 28.11.2022 / Ανανεώθηκε: 11:24 - 20.08.2024

Στους ανθρώπους της Ένωσης δεν έχει φτάσει καμία απολύτως ενημέρωση από την εθνική Κροατίας, σχετικά με πρόβλημα τραυματισμού του διεθνή στόπερ

Προφανώς και από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στην ΑΕΚ τα μαντάτα περί αποκλεισμού του Ντομαγκόι Βίντα από το ματς της Κροατίας με τον Καναδά λόγω ενοχλήσεων, σήμανε ένας μικρός συναγερμός. Άλλωστε τα ραντάρ της Ένωσης είναι στραμμένα προς το Κατάρ και για τους πέντε "κιτρινόμαυρους" που αγωνίζονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ωστόσο λόγος ανησυχίας στην ΑΕΚ για τον Βίντα, δεν υπάρχει. Τουλάχιστον προς το παρόν. Στο ιατρικό επιτελείο της Ένωσης δεν έχει φτάσει καμία ενημέρωση από το αντίστοιχο της εθνικής Κροατίας, περί προβλήματος τραυματισμού του ποδοσφαιριστή. Κάτι ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν οι Κροάτες, με βάση τα πρωτόκολλα. 

Επίσης ούτε ο ίδιος ο Βίντα έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ, για οποιοδήποτε ζήτημα τραυματισμού. Επομένως προς το παρόν, θέμα ανησυχίας δεν τίθεται. Φυσικά στην ΑΕΚ δεν εφησυχάζουν και παρακολουθούν προσεκτικά την εξέλιξη της υπόθεσης. Όπως και τα ρεπορτάζ των κροατικών ΜΜΕ. Ωστόσο εμπιστεύονται μόνο τις επίσημες ενημερώσεις.