Στην Αγγλία ο Βατσλίκ, υπογράφει στην Χάντερσφιλντ
i

Βατσλίκ/ Intime

Στην Αγγλία ο Βατσλίκ, υπογράφει στην Χάντερσφιλντ

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:47 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 20.08.2024

Ο Τόμας Βατσλίκ βρίσκεται στην Αγγλία προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Χάντερσφιλντ.

O Τόμας Βατσλίκ θα συνεχίσει την καριέρα του μακριά από τον Ολυμπιακό. Ο Τσέχος τερματοφύλακας μετά από περίπου δύο χρόνια παρουσία τους στους «ερυθρόλευκους» αποτελεί παρελθόν από την πειραϊκή ομάδα. 

Τι έγινε την τελευταία φορά που η ΑΕΚ ήταν στην κορυφή μετά από 20 αγωνιστικές (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:20 - 31.01.2023

Τι έγινε την τελευταία φορά που η ΑΕΚ ήταν στην κορυφή μετά από 20 αγωνιστικές (vid)

Η ΑΕΚ πέρασε για πρώτη φορά στην κορυφή της κατάταξης, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό στο -2 από την πρώτη θέση. Τι είχε συμβεί τελευταία φορά που η Ένωση ήταν πρωτοπόρος μετά από 20 αγωνιστικές πρωταθλήματος.

Ο Βατσλίκ είναι από τους παίκτες που δεν υπολογιζόταν από τον Μίτσελ για αυτό αποφάσισε να αναζητήσει νέο σταθμό στην καριέρα του, έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο 33χρονος πορτιέρε βρίσκεται ήδη στην Αγγλία για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και περιμένει το οριστικό deal ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Χάντερσφιλντ προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην αγγλική ομάδα. 

Ο Τσέχος τερματοφύλακας αφού υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Χάντερσφιλντ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Αγγλία. Τη φετινή σεζόν με τον Ολυμπιακό ο Βατσλίκ είχε 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» είχε αυτό τον ενάμιση χρόνο παρουσίας του 57 συμμετοχές.