Στην Ελσίνκι συνεχίζει ο Γιώργος Κανελλόπουλος!
i

Ο Γιώργος Κανελλόπουλος/printscreen

Στην Ελσίνκι συνεχίζει ο Γιώργος Κανελλόπουλος!

Sportal newsroom 12:44 - 14.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:38 - 20.08.2024

Στην Φινλανδία, για λογαριασμό της Ελσίνκι, μετακομίζει ο Γιώργος Κανελλόπουλος, με τον πρώην παίκτη του Αστέρα να υπογράφει για 2+1 χρόνια.

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κανελλόπουλο ανακοίνωσε η Ελσίνκι, με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή να αποχωρεί από τον Αστέρα και να υπογράφει για 2+1 χρόνια.

Κωνσταντίνος Καρέτσας: Ποιος είναι ο 15χρονος Έλληνας που υπέγραψε στη Γκενκ και θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο στο Βέλγιο
REST OF THE WORLD

10:50 - 14.01.2023

Κωνσταντίνος Καρέτσας: Ποιος είναι ο 15χρονος Έλληνας που υπέγραψε στη Γκενκ και θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο στο Βέλγιο

Σε ηλικία 15 ετών, ο Κωνσταντίνος Καρέτσας, ο οποίος θεωρείται το μεγαλύτερο ίσως ταλέντο στο Βέλγιο, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Γκενκ.

O διεθνής με την Ελπίδων μέσος βρισκόταν για 2,5 χρόνια στην Τρίπολη, όμως φέτος δεν βρήκε τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμούσε με την πρώτη ομάδα και αποφάσισε να κάνει το επόμενη βήμα στην καριέρα του.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της φινλανδικής ομάδας, ο Κανελλόπουλος αναφέρθηκε στους λόγους που τον ώθησαν στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελσίνκι, τονίζοντας: «μου προκάλεσε θετική έκπληξη το γεγονός πως υπήρχε ενδιαφέρον από μια ομάδα της Φινλανδίας για εμένα, ειδικά από τη στιγμή που αυτό προήλθε από μια ομάδα που είναι γνωστή στην Ευρώπη και συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η δυνατότητα που μου δίνεται να παίξω σε ευρωπαϊκούς αγώνες μου δίνει επιπλέον κίνητρο. Γενικά, είμαι πολύ χαρούμενος που προέκυψε συμφωνία και είμαι έτοιμος να πετύχω σημαντικά πράγματα εδώ».