Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Μαντί Καμαρά

Μαντί Καμαρά

i

©intime

Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Μαντί Καμαρά

Μάνος Τσαλγατίδης 07:57 - 03.06.2024 / Ανανεώθηκε: 07:59 - 03.06.2024

Ο ΠΑΟΚ έχει ψηλά στη λίστα τον Μαντί Καμαρά που όλα δείχνουν πως μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις επαφές του με υποψήφιους στόχους αναφορικά με την μεταγραφική του ενίσχυση. Αυτή τη στιγμή οι θέσεις που... καίνε τον Δικέφαλο είναι αυτή του χαφ και του φορ. Μάλιστα, για την περίπτωση του μέσου οι «ασπρόμαυροι» έχουν στραφεί σε έναν γνωστό στο ελληνικό κοινό.

Ο λόγος γίνεται για τον Μαντί Καμαρά! Ο 27χρονος μέσος από τη Γουινέα για την ώρα ανήκει στον Ολυμπιακό, αλλά όλα δείχνουν πως θα μείνει ελεύθερος το προσεχές διάστημα. Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ και για αυτό τον λόγο κινείται γρήγορα, προκειμένου να προλάβει τους υπόλοιπους μνηστήρες.

Πρέπει να σημειωθεί πως έχει γίνει ήδη επαφή των «ασπρόμαυρων» με τον Αφρικανό που φέτος έγραψε 29 συμμετοχές μετρώντας ένα γκολ και μια ασίστ με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων». Γενικότερα στην ελληνική λίγκα μετρά 210 εμφανίσεις με 20 γκολ και 14 ασίστ.

Ο Καμαρά ως ποδοσφαιριστής έχει τα στοιχεία που ψάχνει ο ΠΑΟΚ για τη μεσαία του γραμμή, όπως ένταση, ταχύτητα και ποιότητα, αλλά χρειάζονται μεθοδικές κινήσεις προκειμένου όλα να πάνε όπως τα θέλει ο Δικέφαλος.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο 27χρονος δεν είναι ο μόνος χαφ στη λίστα του Δικεφάλου, αλλά τα ποδοσφαιρικά του στοιχεία σε συνδυασμό με το γεγονός πως ξέρει το πρωτάθλημα και δεν θα χρειαστεί περίοδο προσαρμογής τον κάνουν μια εξαιρετικά ελκυστική περίπτωση.