Στη Νιόν για την κλήρωση ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Στο Μονακό θα βρεθεί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης

Στη Νιόν για την κλήρωση ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Διονύσης Βερβελές 08:48 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 30.08.2024

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» στην κλήρωση του Europa League, με την... αύρα του κατόχου του Conference League.

Ο Ολυμπιακός τρέχει για το θέμα της ενίσχυσής του, ωστόσο σήμερα Παρασκευή, το ενδιαφέρον στρέφεται και στην κλήρωση για το Europa League. Η κατάκτηση του Conference League, έφερε τον Ολυμπιακό απευθείας στην τελική φάση, χωρίς άγχος προκριματικών και πλέι οφ. Μάλιστα, στη σημερινή κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν, τον Ολυμπιακό θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρός του, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, βρίσκεται στο εξωτερικό κι έτσι, με την αύρα και του κατόχου του Conference League, θα είναι στην κλήρωση για να μάθει τους αντιπάλους των «ερυθρολεύκων».

Προφανώς και αρκετοί μπορούν να συνδυάσουν την παρουσία του στο εξωτερικό με μεταγραφικές εξελίξεις, ο κόσμος άλλωστε περιμένει πως και πως να δει πως θα ολοκληρώσει η ομάδα την ενίσχυσή της. Εν αναμονή των εξελίξεων έτσι, λογικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα κάνει και μια πρώτη τοποθέτηση μετά την κλήρωση.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!