Στιλ: «Να μην πέσουμε στην παγίδα του Παναθηναϊκού»

Στιλ: «Να μην πέσουμε στην παγίδα του Παναθηναϊκού»

Sportal newsroom 22:49 - 20.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:58 - 22.08.2024

Με πολύ καλά λόγια για τον Παναθηναϊκό και το παιχνίδι του μίλησε ο τεχνικός της Λανς, Γουίλ Στιλ, ενόψει του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων για τα playoffs του Conference League.

Ο 32χρονος Βέλγος σχολίασε τον τρόπο που η ελληνική ομάδα αποκλείστηκε από τον Άγιαξ, στο Europa League, το πόσο δυσκόλεψε τους Ολλανδούς, ενώ τόνισε ότι η Λανς πρέπει να προσέξει να μην πέσει στην παγίδα της σωματικής μάχης, όπως τη χαρακτήρισε, που το Τριφύλλι επιβάλει στους αντιπάλους του.

«O Παναθηναϊκός έχει ώριμη και έμπειρη ομάδα. Διαθέτε μεγάλη γνώση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, έχοντας παίξει εκατοντάδες παιχνίδια στην Ευρώπη. Είδαμε ότι προκάλεσαν σημαντικά προβλήματα στον Άγιαξ στον προκριματικό γύρο του Europa League και σε άλλες γαλλικές ομάδες τα προηγούμενα χρόνια.

Έχουν ένα αρκετά σαφές πλάνο παιχνιδιού, με πολλή επιθετικότητα όταν χάνουν την μπάλα. Θα πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να μην πέσουμε στην παγίδα της σωματικής μάχης, που ο Παναθηναϊκός καταφέρνει να επιβάλει στους αντιπάλους του», ήταν το σχόλιό του που αφορούσε τους Πράσινους.

Και συνέχισε αναφερόμενος στην κρισιμότητα του αγώνα για τους Γάλλους: «Σε όλα τα επίπεδα, αυτός ο αγώνας είναι σημαντικός, τόσο για το αγωνιστικό μέρος, για τους οπαδούς, όσο και οικονομικά. Φέρνει ένα επιπλέον πλεονέκτημα. Δεν πρόκειται να κρυφτώ πίσω από την αλήθεια. Είναι σημαντικός και για μένα, γιατί θέλω να συμμετάσχω και εγώ σε αυτό το Κύπελλο Ευρώπης».

Τους ποδοσφαιριστές των «λανσουά» εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου, που έγινε την Τρίτη (20/8), ο αρχηγικός γκολκίπερ Μπράις Σαμπά, δηλώνοντας: «Ο Παναθηναϊκός είναι επίμονος και έμπειρος αντίπαλος. Ξέρουμε ότι αυτές οι δύο αναμετρήσεις θα είναι μεγάλες μάχες. Ο πρώτος αγώνας στην έδρα μας θα είναι σημαντικός. Θα πρέπει να βάλουμε τα απαραίτητα συστατικά για να παίξουμε ένα σπουδαίο ματς.

Θα κάνουμε τα πάντα για να προσεγγίσουμε σωστά το ζευγάρι με τον Παναθηναϊκό και να περάσουμε αυτόν τον γύρο. Πολλοί στην ομάδα ανακαλύψαμε το Champions League και το Europa League την περασμένη σεζόν. Τώρα θέλουμε να πάρουμε γεύση από το Conference League».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!