Στην ΑΕΚ και επίσημα ο Στρακόσια μέχρι και το 2029

Στην ΑΕΚ και επίσημα ο Στρακόσια μέχρι και το 2029

Κώστας Τσίλης 21:38 - 08.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:55 - 08.07.2024

Ο Αλβανός διεθνής τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο στην Ένωση και μάλιστα με την παρουσία του Μάριου Ηλιόπουλου

Με την… βούλα παίκτης της ΑΕΚ είναι πλέον ο Θωμάς Στρακόσια. Ο Αλβανός διεθνής τερματοφύλακας ολοκλήρωσε όλα τα διαδικασία και παρουσία Μάριου Ηλιόπουλου, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο πέντε χρόνων με την ΑΕΚ.

«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Θωμά Στρακόσα. Ο διεθνής Αλβανός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2029. Ο Θωμάς Στρακόσα γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου του 1995. Έχει αγωνιστεί στις Λάτσιο, Σαλερνιτάνα και Μπρέντφορντ» ανέφερε η ανακοίνωσε της ΑΕΚ.

Ενώ ο Στρακόσια έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτες της Ένωσης: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις και να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου. Από σήμερα τέρμα τα λόγια και μόνο δουλειά».

Ο πανύψηλος διεθνής Αλβανός τερματοφύλακας, έκανε την πρώτη του... ξενάγηση στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ενώ πήρε την φανέλα με το νούμερο "1", που πέρυσι είχε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Και πλέον η ΑΕΚ με Στρακόσια και Μπρινιόλι, έκλεισε και τυπικά το δίδυμο των τερματοφυλάκων για τη νέα σεζόν, με διπλασιασμένο του... μπάτζετ για την θέση, σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.