Στην αναμονή για Πινέδα και Κάλενς, ανεβάζει συνεχώς «στροφές» ο Μουκουντί

Στην αναμονή για Πινέδα και Κάλενς, ανεβάζει συνεχώς «στροφές» ο Μουκουντί

Κώστας Τσίλης 20:07 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:07 - 12.09.2024

Δεν έχουν επιστρέψει ακόμα στα Σπάτα και στις προπονήσεις της ΑΕΚ όλοι οι διεθνείς, ενώ ο Καμερουνέζος στόπερ πηγαίνει όλο και καλύτερα

Η ΑΕΚ έζησε έναν έντονο μεταγραφικό "πυρετό" τις τελευταίες μέρες, αλλά πλέον πρέπει να επικεντρωθεί αποκλειστικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στις οποίες επιστρέφει από την Δευτέρα. Πάντως ακόμα και σήμερα, ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορούσε να ξεκινήσει κανονικά την προετοιμασία για το ματς με τον Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μπορεί ο Νίκλας Ελίασον αλλά και οι Έλληνες διεθνείς να επέστρεψαν στα Σπάτα και να έπιασαν και αυτοί δουλειά. Όμως οι... μακρινοί αναμένεται να φτάσουν σήμερα στην Αθήνα. Ο Ορμπελίν Πινέδα και ο Άλεξ Κάλενς είχαν υπερατλαντικό ταξίδι επιστροφής μετά τις υποχρεώσεις τους σε εθνική Μεξικού και Περού αντίστοιχα. Και αναμένεται αύριο να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση στα Σπάτα.

Όσον αφορά τον Αρόλντ Μουκουντί, κάθε μέρα πηγαίνει και καλύτερα. Ανεβάζει στροφές στην δουλειά που κάνει. Και στην αυριανή προπόνηση, αλλά κυρίως σ' αυτού του Σαββάτου, θα κριθεί η παρουσία του στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Βόλο. Πάντως μέχρι και σήμερα, ο Αλμέιδα είχε επί της ουσίας στην διάθεση του στα στόπερ, μόνο τον Ντομαγκόι Βίντα και ο Ντίνο Μήτογλου.