Στην Αργεντινή έμπλεξαν την ΑΕΚ με τον Ντίας, αλλά τα μεταγραφικά της δεδομένα είναι διαφορετικά

Ντίας - Φωτ. IMAGO

i

Έντσο Ντίας

Στην Αργεντινή έμπλεξαν την ΑΕΚ με τον Ντίας, αλλά τα μεταγραφικά της δεδομένα είναι διαφορετικά

Κώστας Τσίλης 11:30 - 20.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:35 - 20.08.2024

Η Ένωση έχει έτσι κι αλλιώς διαφορετικές προτεραιότητες και δεν ασχολείται με την περίπτωση του αριστερού μπακ της Ρίβερ, για την οποία έγραψε Αργεντινός δημοσιογράφος

Η ΑΕΚ στην καλοκαιρινή μεταγραφική αγορά παραμένει απολύτως ενεργή. Άλλωστε πλέον έχει και μεγαλύτερα χρονικά περιθώρια, από την στιγμή που δεν την πιέζει η Ευρώπη. Ο Ματίας Αλμέιδα έδωσε το στίγμα της απόλυτης προτεραιότητας της ΑΕΚ, που είναι η μεταγραφή ενός σέντερ φορ. Κάτι που εκ των πραγμάτων πέρασε σε δεύτερη μοίρα, οποιαδήποτε άλλη κίνηση ή συζήτηση.

Έτσι άλλαξε ο Αλμέιδα το κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:39 - 19.08.2024

Έτσι άλλαξε ο Αλμέιδα το κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ

Από την (πρωτόγνωρη) κίνηση του μετά την λήξη του ματς με τη Νόα, μέχρι τις συζητήσεις στα αποδυτήρια στα Σπάτα, ο Αργεντινός τεχνικός έκανε ότι χρειαζόταν αλλάξει το... "τσιπάκι" στους ποδοσφαιριστές του

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος Χερμαν Γκρόβα έμπλεξε την ΑΕΚ με μεταγραφικό σενάριο που αφορά τον Ένζο Ντίας. Τον 29χρονο αριστερό μπακ της Ρίβερ Πλέιτ που είχε παίξει "δυνατά" και μέχρι και πριν από λίγες μέρες, στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Έγραψε πως η ΑΕΚ τον ζήτησε δανεικό, αλλά η Ρίβερ θέλει να τον παραχωρήσει με μεταγραφή. Στην πραγματικότητα δεν είναι μια περίπτωση με την οποία η Ένωση ασχολείται.

Στην ΑΕΚ έχουν επικεντρωθεί στην απόκτηση ενός σέντερ φορ. Το είπε ξεκάθαρα ο Αλμέιδα στις τελευταίες δημόσιες τοποθετήσεις του. Επομένως δεδομένα αυτή είναι η απόλυτη μεταγραφική προτεραιότητα και μάλιστα ήδη φαίνεται να έχει μπει η υπόθεση και στην τελική της ευθεία. Από εκεί και πέρα δεν είναι απολύτως ξεκάθαρο το πως και εαν θα κινηθεί η ΑΕΚ στην αγορά.

Όσο είναι ανοιχτή η μεταγραφική αγορά, τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί. Είτε για την θέση του αριστερού μπακ, είτε για μια άλλη περίπτωση που μπορεί να είναι εξαιρετική και να προκύψει την τελευταία στιγμή. Επίσης ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο πώλησης ή ακόμα και πωλήσεων, επομένως η ΑΕΚ έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να είναι έτοιμη για να κινηθεί γρήγορα στην αγορά, σ' ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Πάντως για την θέση του αριστερού μπακ, στην ΑΕΚ έτσι κι αλλιώς είχαν προχωρήσει κάποιες περιπτώσεις ως εναλλακτική λύση, αν δεν προχωρούσε η υπόθεση του Γιαννούλη. Αυτές παραμένουν στο μπλοκάκι και στο... τραπέζι. Και αν υπάρξει οριστική απόφαση να κινηθεί η ΑΕΚ για απόκτηση αριστερού μπακ, τότε θα ενεργοποιηθούν. Αλλά δεν είναι μέσα σ' αυτές ο Ντίας που έγραψε ο Αργεντινός δημοσιογράφος.