Στην Αργεντινή επιμένουν πως ο Πόνσε έχει κλείσει στους Χιούστον Ντάιναμο, η ΑΕΚ διαψεύδει

Στην Αργεντινή επιμένουν πως ο Πόνσε έχει κλείσει στους Χιούστον Ντάιναμο, η ΑΕΚ διαψεύδει

Κώστας Τσίλης 21:14 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:45 - 13.06.2024

Νέο "τιτίβισμα" αυτή την φορά από Αργεντινό δημοσιογράφο, επιμένει πως είναι ήδη κλεισμένο το deal με τους Χιούστον Ντάιναμο, για την μεταγραφή του Πόνσε, με την ΑΕΚ να επιβεβαιώνει μόνο ενδιαφέρον και τίποτα περισσότερο

Η φημολογία πως στα γραφεία της ΑΕΚ έχει φτάσει εξαιρετική πρόταση για τον Έκι Πόνσε από ομάδα του MLS, κυκλοφορεί εδώ και πολλές μέρες. Μάλιστα από το πρωί σήμερα έχει φουντώσει, με την Ένωση όμως να την διαψεύδει και να επιμένει πως "δεν υπάρχει τίποτα". Ωστόσο πριν από λίγο Αργεντινός δημοσιογράφος, αποκάλυψε πως η ομάδα είναι η Χιούστον Ντάιναμο και πως το deal είναι κλεισμένο.

Έρχεται στην Αθήνα ο Αλμέιδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:33 - 13.06.2024

Έρχεται στην Αθήνα ο Αλμέιδα

Στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας επιστρέφει ο Αργεντινός τεχνικός στην βάση του και θα έχει και την πρώτη γνωριμία εκ του σύνεγγυς με τον νέο ιδιοκτήτη της ΑΕΚ

Ο Σέζαρ Λουίς Μέρλο, είναι συνήθως έγκυρος. Και έγραψε στο "X", πρώην twitter, πως η ομάδα από το Χιούστον συμφώνησε να αποκτήσει τον Πόνσε, με ποσό μεταγραφής που ήταν ρεκόρ. Η φημολογία που από το πρωί κυκλοφορεί, είναι στα 8 οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Όμως από την ΑΕΚ όχι απλώς δεν επιβεβαιώνεται, αλλά διαψεύδεται κατηγορηματικά. Όχι μόνο το deal, αλλά ακόμα και η πρόταση. Το μόνο που επιβεβαιώνεται από την ΑΕΚ, είναι πως υπάρχει ένα έντονο ενδιαφέρον για τον Πόνσε, απολύτως τίποτε άλλο.

Η ΑΕΚ πέρυσι το καλοκαίρι απέκτησε τον Πόνσε από την Έλτσε, βγάζοντας από το ταμείο της ένα ποσό της τάξεως των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Αν ισχύουν τα δημοσιεύματα, η ομάδα από τις ΗΠΑ, προσφέρουν παραπάνω από τα διπλάσια για να τον αποκτήσουν. Παρόλα αυτά, τουλάχιστον την δεδομένη χρονική στιγμή, από την ΑΕΚ ξεκάθαρα διαψεύσουν πως υπάρχουν καν τέτοιου είδους ποσά ως πρόταση.