Στην Ελλάδα για διακοπές ο Γιαμάλ σε νησί «έκπληξη»

Λαμίν Γιαμάλ

Στην Ελλάδα για διακοπές ο Γιαμάλ σε νησί «έκπληξη»

Κώστας Τόπας 15:13 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:13 - 19.07.2024

Μετά την κατάκτηση του Euro 2024, ο Λαμίν Γιαμάλ απολαμβάνει τις διακοπές του σε νησί της Ελλάδας.

Ο Γιαμάλ, ο οποίος έκλεισε τα 17 λίγο πριν τον τελικό, τελείωσε το τουρνουά με τέσσερις ασίστ και όντας ένας εκ των πολυτιμότερων της Ισπανίας Ο νεαρός αστέρας σημείωσε αναμφισβήτητα το καλύτερο γκολ της διοργάνωσης κόντρα στη Γαλλία και ονομάστηκε επάξια ο καλύτερος νεαρός παίκτης του Euro 2024.

Μετά από μια σεζόν με επτά γκολ με την Μπάρτσα, πήγε στο Euro 2024 με την χρηματιστηριακή του αξία να είναι στα 90 εκατομμύρια ευρώ. Αλλά η αξία του ανέρχεται πλέον στα 120 εκατομμύρια ευρώ, που σημαίνει ότι ο Γιαμάλ έχει τη μεγαλύτερη αναβάθμιση και γίνεται ο πρώτος παίκτης κάτω των 19 ετών που ξεπέρασε το όριο των 100 εκατομμυρίων ευρώ στο Transfermarkt.

Μετά από όλα αυτά που βίωσε σε τέτοιους ρυθμούς για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο νεαρός αστέρας των Καταλανών δικαιούται να χαλαρώσει. Να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές και να πάρει σημαντικές ανάσες, μέχρι να επιστρέψει ξανά στη δράση για λογαριασμό της ομάδας του.

Ετσι, ο Γιαμάλ αποκάλυψε με δημοσίευσή του τον καλοκαιρινό του προορισμό. Συγκεκριμένα ο νεαρός αστέρας βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Ελλάδα και την Κω. Ο 17χρονος Ισπανός διεθνής επιθετικός ανήρτησε φωτογραφία με φόντο την πισίνα και στο βάθος το απέραντο γαλάζιο. Τη θάλασσα και τον ουρανό της πατρίδας μας.

Το story του Γιαμάλ