Στην Καλαμάτα μέσω… Άρη ο Παμλίδης
i

Παμλίδης©intime

Στην Καλαμάτα μέσω… Άρη ο Παμλίδης

Αλέξης Σαββόπουλος 13:20 - 01.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:38 - 01.08.2024

Ο Άρης συμφώνησε με τον Γιώργο Παμλίδη για την υπογραφή συμβολαίου δύο ετών, με τον ίδιο να παραχωρείται δανεικός στην Καλαμάτα την επόμενη σεζόν.

Ποδοσφαιριστής του Άρη αναμένεται να γίνει ο Γιώργος Παμλίδης. Οι κιτρινόμαυροι συμφώνησαν με τον 30χρονο μεσοεπιθετικό που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά όχι για να τον εντάξουν στο δυναμικό του Άρη αλλά της Καλαμάτας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Παμλίδης θα πάει με τη μορφή δανεισμού στην Καλαμάτα, η οποία αυτήν την περίοδο πραγματοποιεί την καλοκαιρινή της προετοιμασία. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ποδοσφαιριστής, υπογράφει στον Άρη και στη συνέχεια παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Μεσσηνίας λόγω των εξαιρετικών σχέσεων που διατηρεί ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Γιώργο Πρασσά. Πέρσι το ίδιο είχε συμβεί με τον Ουκρανό τερματοφύλακα Μαξίμ Κοβάλ.

Την περσινή σεζόν πραγματοποίησε 28 συμμετοχές σκοράροντας τρία γκολ και δίνοντας δύο ασίστ ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Κέρκυρα, Εργοτέλη, Απόλλων Σμύρνης και ΑΕΛ. Συνολικά στην καριέρα του μετράει 242 συμμετοχές, 40 γκολ και 18 ασιστ αγωνιζόμενος κυρίως στα άκρα της επίθεσης. Στην Σούπερ Λιγκ έχει καταγράψει 151 παιχνίδια και 17 γκολ.